Microsoft prezintă noua Surface Pro, cea mai uşoară şi rapidă tabletă Surface | NOOBZ.RO

Microsoft prezintă noua Surface Pro, cea mai uşoară şi rapidă tabletă Surface

Mădălina Gănescu
- 23.05.2017, 17:13 în Laptopuri
0

SHARES

Microsoft a prezentat o nouă tabletă Surface Pro în cadrul unui eveniment hardware susţinut în Shanghai, China. Pentru că este vorba de un upgrade la ultima versiune, modelul se numeşte pentru moment „noul Surface Pro”.

Spre deosebire de modelul anterior, tableta nu vine cu inovaţii semnificative, iar pe piaţă ar putea fi lansată drept Surface Pro 5. Noua tabletă vine cu un procesor puternic Intel core i7, a 7-a generaţie şi o baterie care ar trebui să ofere până la 13.5 ore de vizionare video.

De asemenea, LTE Advanced va fi prezent şi el la un moment dat anul acesta, iar tableta primeşte inclusiv noul Surface Pen. Mai mult decât atât, noua Surface Pro vine cu o mulţime de accesorii care sunt vândute separat, inclusiv Surface Dial, Pen şi Type Cover. Microsoft a prezentat chiar şi o serie de tastaturi noi Alcantara, care vor fi disponibile când noua tabletă Surface Pro se va lansa pe piaţă.

Surface Pro versiunea 2017 are un display PixelSense cu diagonala de 15.5 inchi şi rezoluţie 2256 x 1504. Potrivit Microsoft, aceasta este cea mai uşoară (1,25 kg) şi rapidă tabletă Surface lansată până acum. În plus, noua Surface Pro ar trebui să ofere cea mai bună experienţă audio mulţumită speakerelor Omnisonic cu suport Dolby Audio Premium.

Surface Pro 2017 este disponibil în 3 variante de memorie: 4 GB, 8, GB şi 16 GB de RAM, ca de altfel şi 128 GB, 256 GB sau 512 GB mediu de stocare.

În ceea ce priveşte preţul, Surface Pro este disponibil la precomandă începând de astăzi la 799 dolari. În magazine, modelul va ajunge începând cu 15 iunie în Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Coreea, Luxemburg, Ţările de Jos, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveţia, Taiwan, SUA şi Marea Britanie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!