More

  Facebook Live lansează funcţiile „Conversaţie Live cu Prietenii” şi „Live Cu”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Live primeşte un update care te va ajuta să interacţionezi în noi moduri cu prietenii de pe Android şi iOS. Două noi funcţii vor ajunge pe Facebook Live în curând, iar acestea au rolul de a oferi utilizatorilor noi moduri de a intra în legătură cu prietenii.

  Este vorba despre Live Chat With Friends (Conversaţie Live cu Prietenii) şi Live With (Live Cu), iar ambele te vor ajuta să intri mai uşor în legătură cu prietenii în timp real. Live Chat With Friends este disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Noua funcţie permite utilizatorilor Facebook Live să invite prietenii într-o conversaţie privată despre o transmisiune live pe Facebook.

  Potrivit Facebook, nou funcţie Conversaţie Live cu Prietenii va fi testată pentru Android şi iOS în câteva ţări şi ar trebui să devină disponibilă pentru toţi utilizatorii spre finalul verii.

  Live Cu pe de altă parte permite utilizatorilor să invite prietenii în video-ul live. Din păcate, această funcţie va fi disponibilă doar pe dispozitivele Android. Mai mult decât atât, noua funcţie este deja activă şi rulează pe toate profilurile şi Paginile de pe iOS.

  Pentru a invita prietenii să ia vizioneze video-ul live, trebuie să selectezi un oaspete din secţiunea Live Viewers sau să laşi un comentarii respectivului viewer. Prietenul tău poate respinge invitaţia dacă nu vrea să apară în video-ul tău.

  De asemenea, vei putea să intri live cu oaspeţii atât în modul portret, cât şi landscape. Ce părere ai despre noul update Facebook Live?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.