More

  Hands-on VIDEO: iPhone 8 seamănă foarte mult cu iPhone 4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Poate că 10 secunde de video nu sunt suficiente pentru a reuşi să ne formăm o părere cu privire la viitorul iPhone 8, dar ceea ce putem sesiza încă din primul moment este că flagship-ul seamănă foarte mult cu iPhone 4.

  Prin această mişcare putem înţelege că Apple a ascultat cerinţele utilizatorilor de a reintroduce designul din sticlă folosit pe iPhone-ul din 2007.  Telefonul este elegant şi strălucitor, cu margini din oţel inoxidabil, iar pe spate putem observa modulul de cameră duală, un lucru caracteristic pentru iPhone-ul ce va lansat.

  Ar fi fost interesant să observăm cât de subţiri sunt de fapt marginile telefonului, ca de altfel şi care ar putea fi celelalte funcţionalităţi pe care gigantul din Cupertino le-ar putea oferi smartphone-ului.

  Pentru că mai sunt 4 luni de zile până la lansarea iPhone-ului care va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea primului iPhone, cu siguranţă vom vedea tot mai multe imagini noi cu dispozitivul, cum de altfel vom mai afla pe surse noi zvonuri sau confirmări.

  Până una alta, vă invit să vedeţi imaginile video hands-on cu ceea ce pare a fi noul iPhone 8 şi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos ce impresii v-a lăsat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.