More

  Huawei lansează MateBook X, MateBook E şi MateBook D în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei lansează noile modele din seria MateBook: MateBook X, Huawei MateBook E și Huawei MateBook D. Acestea integrează ultimele noutăți în materie de tehnologie care redefinesc intersecția dintre dispozitive mobile și computere personale.

  Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viață alert, noile dispozitive Huawei livrează o experiență completă, care permite utilizatorilor să rămână conectați în orice situație. Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:

  Huawei MateBook X: Este un notebook de 13 inci, cu un design modern și în același timp practic, cu un raport ecran-carcasă de 88% și margini de 4,4 mm. Este dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos și buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.

  Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant și cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghiul de rotire maxim de 160 de grade și este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 sau m3 de generație a 7-a și un display 2K.

  Huawei MateBook D: Un notebook de 15,6 inci, cu un raport ecran-carcasă de 83% și un unghi de vizualizare de 178 de grade, dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5 de a 7-a generație, sistem grafic NVIDIA GeForce 940MX și sistem audio Dolby Atmos.

  Huawei depune eforturi permanente pentru a livra inovații care să îi inspire pe utilizatori să își imagineze și să exploreze viitorul, iar noile MateBook fac asta posibil încă o dată.”, a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Cu un design spectaculos și performanță de top, modelele X și D sunt primele dispozitive care beneficiază de impresionantul sistem audio Dolby Atmos.”, a completat acesta.

  Un trio de succes: Stil, mobilitate și conectivitate

  Huawei X a fost conceput pentru o experiență desăvârșită, combinând cu succes specificații de top pentru a întâlni cerințele consumatorilor care își doresc un dispozitiv eficient și elegant.

  Acesta are un raport ecran-carcasă de 88% și margini de 4,4 mm, precum și o proporție a ecranului de 3:2, oferind o experiență vizuală îmbunătățită. Beneficiind de tehnologia Space Cooling, cu material de microcapsulare, utilizat până acum în industria aeronautică, și aplicat pe un PC pentru prima dată, Huawei X este un notebook de 13 inci fără sistem de ventilație, dar cu un procesor de generație a șaptea, disponibil în trei variante de culori: Prestige Gold, Space Gray și Rose Gold.

  În plus, acesta încorporează un display Corning Gorilla Glass 2K cu tehnologie pentru confort vizual și o baterie de 41.4Wh (5449mAh). De asemenea, este primul PC cu sistem audio Dolby Atmos și cu difuzoare concepute în colaborare cu Dolby, oferind o experiență audio peste așteptări. “Suntem foarte entuziasmați să colaborăm cu Huawei pentru lansarea sistemului audio Dolby Atmos”, a declarat, Giles Baker, Senior Vice President, Consumer Entertainment, Dolby Laboratories.

  “Sistemul nu face parte din categoria celor utilizate în general pe laptop, am lucrat intens pentru a livra o soluție completă, asigurându-ne că există un echilibru perfect între hardware și software. Rezultatul constă într-o experiență audio extraordinară, de care suntem foarte mândri”, a completat acesta.

  Mai mult, Huawei X reușește să transfere tehnologia amprentei digitale de pe smartphone pe PC, integrând senzorul de amprentă și butonul de pornire în sistemul Windows, care, prin intermediul Windows Hello, o nouă funcție disponibilă pentru Windows 10, permite utilizatorilor să acceseze meniul printr-o singură atingere cu degetul. În plus, aplicația MateBook Manager* facilitează conexiunea între smartphone-urile Huawei și Matebook.

  Huawei E este noul dispozitiv 2 în 1 de ultimă generație conceput de Huawei, care include tastatură Folio, cu un sistem care permite rotirea de până la 160 de grade. Este disponibilă în variantele de culoare albastru, roz și maro și prezintă îmbunătățiri pentru modul de andocare, față de varianta anterioară. Acesta este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 de generație 7 și display 2K.

  Pe lângă o experiență video extraordinară, tableta include o experiență a sunetului de calitate superioară, datorită tehnologiei Dolby Audio Premium. De asemenea, are o baterie de 33.7 Wh (4430mAh) și oferă un plus de securitate prin autentificarea de tip amprentă cu procesor independent criptat. Aceasta poate fi utilizată în combinație cu diferite accesorii, printre care noile MateDock 2 și MatePen.**

  Huawei D este un notebook de 15,6 inci, măsurând 16,9 mm grosime, cu o margine de 6,2 mm, un unghi de vizualizare de 178 grade și raport ecran-carcasă de 83%, ideală pentru utilizarea multimedia. Aceasta este confecționată din aliaj de aluminium și este disponibilă în trei variante de culori: Space Gray, Champagne Gold și Aurora Blue. Include o tastatură de tip chiclet, sistem de sunet Dolby Atmos și difuzoare încorporate concepute în colaborare cu Dolby.

  Cu un procesor de a 7-a generație Intel® Core™ i7 sau i5, Huawei D integrează de asemenea și sistemul grafic NVIDIA GeForce 940MX cu 2GB GDDR5 memorie video destinată jocurilor. Bateria de 43.3Wh (3800mAh) completează o experiență de divertisment completă, asigurând un timp mare de utilizare. Huawei D vine la pachet cu Windows 10 pre-instalat, pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână productivi oriunde s-ar afla. În plus, tableta beneficiază de suport din partea asistentului virtual Microsoft, Cortana, care organizează agenda, caută informații și trimite email-uri și mesaje.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.