More

  Samsung lucrează la dezvoltarea Galaxy S9 şi S9 Plus sau Star şi Star 2

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Publicaţia sud-coreeană The Bell anunţă că Samsung lucrează în prezent la dezvoltarea succesorului Galaxy S8. Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus sunt cunoscute sub nume de cod Star şi Star 2.

  În acest moment, avem disponibile două noi informaţii cu privire la dezvoltarea Galaxy S9. Prima ar fi aceea că telefonul se pare că va avea o tehnologie a display-ului asemeni predecesorului. În schimb, acesta nu va fi un smartphone pliabil, aşa cum s-a zvonit de-a lungul timpului. Se pare că, şi în cazul Galaxy S9 ne vom bucura de rafinamentul designului Infinity Display.

  A 2-a informaţie despre Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus este aceea că Samsung şi-a făcut bine cărţile încă de la început în ceea ce priveşte producţia, pe care doreşte să o înceapă cât mai devreme mai târziu anul acesta.

  Acest lucru ar putea înseamna că Samsung ar putea anunţa Galaxy S9 mai devreme decât ne-am fi aşteptat. Totuşi, nu este o informaţie oficială, aşa încât va trebui să aşteptăm o vreme până când gigantul sud-coreean va vorbi pe larg despre Samsung Galaxy S9.

  Galaxy S9 va primi următoare generaţie de procesoare pe 7 nm de la Qualcomm şi Samsung, iar producţia în masă de procesoare este programată să înceapă la începutul anului 2018 în fabricile Samsung. Vă ţinem la curent cu planurile Samsung, iar dacă aveţi întrebări sau alte zvonuri, nu ezitaţi să le lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here