More

  iPhone 8 va fi lansat în 17 septembrie, vânzările încep în 25 septembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ultimele săptămâni am tot asistat la fel şi fel de zvonuri cu privire la data oficială de lansare a iPhone 8, iar unele dintre acestea se cam băteau cap în cap.

  Prima dată, zvonurile spuneau că lansarea va fi amânată pentru lunile octombrie sau noiembrie, dar aceast lucru ar fi fost total neobişnuit pentru Apple.

  Apoi, alte surse au spus că iPhone-ul ce va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea primului iPhone va fi pregătit la timp pentru un anunţ ce va avea loc în luna septembrie.

  Benjamin Geskin, care ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu informaţii pe surse în ceea ce priveşte telefoanele Apple, scrie pe pagina sa de Twitter că iPhone 8 va fi lansat în câteva luni de zile. Mai exact, acesta susţine că evenimentul de lansare iPhone 8 / 7s va avea loc în data de 17 septembrie, iar vânzările vor începe cu data de 25 septembrie.

  Desigur, nu avem cum să confirmăm informaţia, ar putea de asemenea să fie o speculaţie, aşa că indicat ar fi să o tratăm ca atare. Dar, dat fiind că ultimele 4 evenimente de lansare iPhone au fost susţinute între 9 – 12 septembrie, sunt şanse mari ca Geskin să aibă dreptate.

  Totuşi, Apple nu obişnuieşte să lanseze produse în weekend, aşa că mai degrabă mai aşteptăm şi alte informaţii, cine ştie ce se va întâmpla în cele din urmă?

  În plus Benjamin Geskin tocmai a publicat pe contul său de pe platforma de microblogging o imagine în care pare să fie ilustrat designul iPhone 8 în comparaţie cu designul Samsung Galaxy S8. Acesta îndeamnă utilizatorii să spună care este varianta preferată de ei. De aici reiese că iPhone 8 va avea, la fel ca S8, o rată corp-display mai mare, de 18,5:9. Dacă se dovedeşte că imaginea este oficială, se pare că Apple urmează cu încredere reţeta de design folosită de Samsung şi LG la începutul lui 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.