Google Play Music poate fi testat gratuit timp de 4 luni de zile

Mădălina Gănescu
- 29.05.2017, 13:18 în Aplicaţii
0

SHARES

Timp de 4 luni de zile, utilizatorii Google vor avea posibilitatea să folosească gratuit serviciul Play Music, după care vor putea decide dacă doresc să devină abonaţi plătitori sau nu.

Play Music este competitorul direct al Spotify şi Apple Music, cele mai mari servicii muzicale de streaming. În România, disponibile sunt pentru moment doar Play Music şi Apple Music.

Dacă până acum Google oferea posibilitatea de testare gratuită a serviciilor pentru o perioadă limitată de 3 luni de zile, se pare că în cazul Play Music durata de testare a fost extinsă la 4 luni de zile.

Se zvoneşte că Apple are în plan să renunţe definitiv la perioada de testare gratuită a serviciului Apple Music, asta în speranţa de a creşte veniturile companiei.

În prezent, Play Music de la Google oferă suport pentru 35 de milioane de melodii şi permite abonaţilor să salveze online până la 50.000 de melodii de pe propriul calculator. Prin Google Play Music poţi descărca melodiile pe telefon pentru a le asculta fără să fie necesar consumul de date mobile sau pentru a crea playlist-uri în funcţie de preferinţele personale.

După perioada de 4 luni de testare gratuită a Play Music, Google solicită abonaţilor achiziţionarea unei taxe de 22 lei în România, deşi preţul normal este de 10 dolari pe toate pieţele lumii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!