More

  ADATA lansează un powerbank ce poate fi folosit şi ca lanternă cu LED-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ADATA® Technology anunță lansarea powerbank-ului D8000L, ce poate fi folosit și ca sursă de iluminare cu LED-uri. Spre deosebire de alte baterii externe care au un fascicul îngust de lumină încorporat, toată partea superioară a modelului D8000L este dedicată mai multor becuri LED care formează astfel o sursă de lumină puternică.

  D8000L este, de asemenea, rezistent la praf și la apă IEC IP54 și oferă 2.1A putere de încărcare, prin două porturi USB.

  Mai mult decât o lanternă – o adevărată sursă de lumină

  Cu o putere de 200 lumeni, becurile LED integrate pe D8000L beneficiază de expertiza și experiența ADATA. Prin urmare, D8000L este, de fapt, mai mult decât o baterie externă, oferind iluminare puternică, lucru care poate fi un factor extrem de important în anumite situații. Pentru utilizatorii care petrec timp în aer liber, cele 17 ore de lumină oferite de un D8000L complet încărcat sunt extrem de utile. Lumina are patru moduri: standard, bliț, bliț lent și urgență. Lumina de la D8000L acoperă o zonă largă și ajunge departe, spre deosebire de lanternele cu putere redusă, cu fascicul îngust și cu rază scurtă de iluminare, adesea găsite pe alte baterii externe, precum și pe telefoane inteligente.

  Construcție durabilă pentru medii variate

  Modelul D8000L a fost testat conform standardelor IEC IP54 pentru praf și etanșeitate la apă, având rezistență ridicată împotriva particulelor și a lichidelor. Este, de asemenea, acoperit de materiale rezistente la șoc, rezultând un produs perfect pentru utilizare în orice mediu, acasă, la birou și în deplasări. Partea din spate a modelului D8000L se dovedește a fi foarte utilă, concepută astfel încât consumatorii să poată utiliza orice, de la monede la carduri de credit, pe post de stand de fixare a produsului.

  Putere de încărcare convenabilă și sigură

  Cu o putere de încărcare de 8000 mAh, D8000L are două porturi USB care oferă un total de 2.1A. Utilizatorii pot reîncărca simultan două dispozitive pentru a economisi timp, fiind în siguranță deplină datorită unei rezistențe la șoc și la foc. La fel ca toate bateriile externe ADATA și D8000L utilizează circuite inteligente multi-protecție proiectate pentru a preveni supraîncărcarea, supra-descărcarea, supratensiunea, supratensiunea, supraîncălzirea și scurtcircuitul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.