More

  Vânzările Galaxy S8 au fost „aproximativ de două ori mai rapide” în comparaţie cu S7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă, flagship-urile smartphone lansate de Samsung la începutul anului 2017 au doborât recordul de vânzări stabilit în 2016 de compania sud-coreeană.

  Astfel, aflăm că vânzările Samsung Galaxy S8 au fost „aproximativ de două ori mai rapide” în comparaţie cu cele stabilite de S7 anul trecut.

  Precomenzile Samsung Galaxy S8/S8 Plus au început în data de 7 aprilie în ţările est-asiatice, iar mai mult de 550.000 de unităţi au fost rezervate în primele două zile. În data de 19 aprilie, Samsung a declarat că precomenzile au depăşit un milion de unităţi.

  În prezent, analiştii prezic că vânzările Galaxy S8/S8 Plus vor ajunge la aproximativ 50.4 milioane de unităţi până la finalul acestui an.

  „Predecesoarele S6 şi S7 au ajuns la cifra de 100 de milioane în 75, respectiv 74 de zile de la lansare. S8 se vinde de aproximativ două ori mai rapid decât acestea”, a declarat un oficial Samsung.

  În data de 1 mai, când asistentul de inteligenţă artificială Bixby a început să ofere suport în limba coreeană, compania a declarat că numărul de utilizatori a ajuns la 160.000 de persoane numai în acea zi.

  „Samsung ar putea fi singura companie care poate folosi cifre ca strategie de marketing”, a declarat o sursă din industrie, citând cota de piaţă a companiei de peste 60% pe piaţa de smartphone-uri. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.