Google lansează secţiunea „Personale” în motorul de căutare

Mădălina Gănescu
- 29.05.2017, 14:39 în Online
0

SHARES

Google lansează o secţiune specială în care utilizatorii pot găsi inclusiv conţinutul personal din propriile conturi Google.

De acum, toţi utilizatorii de Google vor putea folosi motorul de căutare pentru a căuta în propriul cont. Pe lângă secţiuni precum ştiri, imagini, hărţi şi altele, Google adaugă o secţiune numită „Personale”.

Astfel, utilizatorii vor avea aces rapid la conţinutul personal stocat pe serverele companiei. Pentru moment, doar Gmail şi Google Photos sunt conectate la această nouă secţiune, dar în curând vor fi adăugate şi Drive împreună cu YouTube.

Pentru a accesa secţiunea „Personale” trebuie să apeşi pe „Mai multe” de pe bara de butoane de sub căsuţa de căutare. Personal este o secţiune ce va fi disponibilă la capacitate maximă tuturor utilizatorilor abia în următoarele două săptămâni, întrucât încă se mai lucrează la implementarea acesteia.

În plus, „Personale” poate fi accesată pentru moment doar din versiunea web a Google, nu şi de pe dispozitivele mobile care rulează iOS sau Android. Totuşi, cel mai probabil utilizatorii se vor bucura de secţiune şi de pe mobile în curând.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!