More

  LG şi Qualcomm lucrează deja la Snapdragon 845 pentru LG G7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Qualcomm a început să lucreze cu LG la următoarea generaţie de procesoare pentru smartphone-uri Snapdragon 845. Publicaţia The Investor, care citează o publicaţie coreeană, Aju Business Daily, spune că procesorul va fi prezent pe LG G7.

  Se presupune că LG şi Qualcomm au început să lucreze la procesorul Snapdragon 845 la începutul lunii mai, iar componenta va fi construită pe tehnologia de 7 nanometri, oferind cu până la 30% mai multă energie decât Snapdragon 835, cel mai recent lansat procesor de către Qualcomm.

  Se zvoneşte în ultima perioadă, de asemenea, că Samsung Galaxy S9 va avea şi el acelaşi tip de procesor, Qualcomm Snapdragon 845.

  În vreme ce acestea sunt doar zvonuri, se pare că Qualcomm va lucra la următorul procesor pentru smartphone-uri high-end, iar LG şi Samsung vor dori să îl utilizeze pe telefoanele flagship din 2018.

  LG a fost nevoită să opteze pentru un procesor mai vechi în cazul LG G6, Snapdragon 821, nu pentru 835 pe care îl vedem pe Galaxy S8 de la Samsung, iar pentru anul viitor cel mai probabil va dori să fie cu un pas înaintea Samsung. Patentul de mai sus ne arată cum ar putea să arate LG G7 anul viitor, ca de altfel şi LG V30. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.