More

  Nintendo creşte producţia de console Switch

  Nintendo creşte producţia de console Switch datorită cererii crescute din perioada sezonului de cumpărături din 2017, informează Financial Times.

  Consolele s-au vândut extrem de bine încă de la lansarea ce a avut loc în luna martie şi a fost dificil să le găseşti în magazine înainte să fie vândute. Compania japoneză de gaming a anunţat deja că şi-a crescut producţia în luna martie: The Wall Street Journal a anunţat că producătorul avea în plan să producă cel puţin 16 milioane de console în acest an fiscal.

  Acum, compania se pare că a refăcut calculele şi are de gând să producă cel puţin 18 milioane de unităţi începând de acum şi până în martie 2018.

  Financial Times sune că Nintendo „a negat că are în plan să crească producţia la asemenea nivel, rămânând la targetul hardware iniţial de 10 milioane de unităţi”, dar analiştii sunt de părere că producătorul are în plan să producă de două ori mai mult decât atât.

  Creşterea numărului de console va ajuta cu siguranţă la nivel de cerere, dar în acelaşi timp această creştere ar putea înseamna că Nintendo are probleme la nivel de producţie, iar Financial Times notează că compania ar putea întâmpina probleme de furnizare a componentelor, precum ecranele LCD pe care dispozitivele le utilizează.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here