More

  Sony lansează noua serie de televizoare 4K HDR, XE70

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Seria XE70 e disponibilă în patru variante de diagonală și asigură o imagine 4K excepțională datorită tehnologiilor patentate Sony, cu strălucire, culoare și detaliu High Dynamic Range (HDR).

  Sony anunţă noua serie de televizoare 4K HDR, XE70. Ultimul produs adăugat gamei TV este ideal pentru cei care îşi doresc să se bucure de conținut la calitate 4K HDR. Tehnologia 4K HDR impune un nou standard de calitate a imaginii pentru home entertainment, furnizând detalii excepţionale şi culoare, constrast şi strălucire care depăşesc substanţial alte formate video. În prezent, utilizatorii au acces la sute de ore de divertisment televizat (filme, seriale, concerte) prin intermediul Netflix sau Amazon Video, în acest format.

  Seria XE70 include multiple de tehnologii Sony, oferind o experienţă superioară de vizionare 4K HDR datorită imaginii spectaculoase şi a realismului sunetului. Claritatea imaginii va fi întotdeauna remarcabilă pe ecranul XE70 datorită tehnologiei de procesare a imaginii 4K X-Reality™ PRO: segmente independente ale fiecărei scene sunt analizate şi procesate prin intermediul unei baze de date speciale, focalizându-se separat pe textură, constrast, culoare şi contur pentru redarea unei imagini cât mai realiste.

  Secvenţele rapide din timpul evenimentelor sportive sau a filmelor de acţiune îşi păstrează fluenţa şi calitatea detaliului datorită Motionflow™ XR. Această tehnologie inovatoare creează şi inserează cadre suplimentare, comparând elementele vizuale cheie ale imaginilor consecutive şi calculând apoi fracţiunile de secundă lipsă din timpul secvenţei de acţiune.

  Sony a dotat televizorul 4K HDR XE70 cu o serie de tehnologii de sunet unice. ClearAudio+ armonizează sunetul pentru o experienţă imersivă, asigurând astfel claritatea muzicii, a dialogului şi a efectelor fonice. Prin Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) sunt refăcute şi redate componentele sonore lipsă pentru un sunet amplu și realist, ceea ce îmbunătăţeşte calitatea sunetului TV sau a clipurilor video de pe internet cu rezoluţie scăzută. Cinematic S-Force Front Surround asigură volumul și time lag-ul potrivit, precum și spectrul undelor sonore, folosind doar canalele laterale ale difuzoarelor, pentru redarea naturală a câmpurilor sonore tridimensionale.

  Seria Sony XE70 4K HDR TV include o suită de caracteristici care îmbunătățesc semnificativ experiența TV. Wi-Fi-ul incorporat asigură accesul online, permițând vizionarea filmelor pe Netflix sau Amazon Video, a conținutului paginilor de video-sharing precum YouTube și on-demand, dar și navigarea pe Internet prin intermediul browserului Opera. Sony XE70 permite totodată streaming-ul de emisiuni de divertisment prin utilizarea rețelei wireless de acasă, fără cabluri în plus. Televizorul vine cu trei porturi USB amplasate convenabil pe fiecare parte, pentru accesarea contentului digital: muzică, clipuri video, sau o gamă largă de codec-uri de pe orice stick USB.

  Seria XE70 se perzintă într-un design minimalist elegant cu ramă îngustă, finisaj de aluminiu și soluții inteligente de aranjare a cablurilor în spatele televizorului, pentru un aspect ordonat. Seria Sony XE70 4K HDR TV va fi disponibilă în Europa începând cu iulie 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.