More

  YouTube anunţă o nou înfăţişare îmbunătăţită pentru aplicaţia Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Serviciul YouTube pentru Android de la Google primeşte o nouă înfăţişare sau altfel spus „se îmbracă în haine noi”. Ultimul update ce va fi disponibil începând de zilele acestea adaugă o interfaţă a utilizatorului îmbunătăţită pentru aplicaţia YouTube pe dispozitivele Android.

  Potrivit dezvoltatorilor, noua versiune a YouTube ar trebui să facă mult mai uşoară navigarea prin meniu pentru utilizatori, îndeosebi mulţumită noului layout. În primul rând, tab-urile de navigare sunt mai bine evidenţiate acum, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie mai uşor să le accesezi cu degetul.

  Mai mult decât atât, Account şi Library sunt acum două tab-uri complet separate pe care utilizatorii le pot găsi mai uşor. Toate video-urile sunt stocate acum în Library, în vreme ce tab-urile Account şi Settings au fost relocate din iconiţa de profil de sus.

  În afară de Watch, toate barele de navigare sunt vizibile acum pe toate paginile. Nu în ultimul rând, aplicaţia YouTube îşi aminteşte de acum unde ai părăsit fiecare tab.

  Update-ul rulează acum pe toate dispozitivele mobile Android, dar dezvoltatorii YouTube au confirmat faptul că noul design este disponibil deja pe platforma iOS. De vreme ce noul update abia de-acum poate fi implementat, ar putea dura o vreme până când acesta va ajunge pe toate dispozitivele compatibile, aşa că dacă încă nu ai noul design, va ajunge în curând şi la tine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.