More

  De ce lansează LG două noi modele G6: G6 Plus şi G6 Pro, luna aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG a lansat smartphone-ul G6 în cadrul Mobile World Congress 2017, eveniment de tehnologie ce a avut loc în Barcelona, Spania, în luna februarie. De atunci, compania nu a comunicat nici măcar care sunt aşteptările sale în ceea ce priveşte vânzările smartphone-ului flagship, ca să nu mai spunem că nu ştim încă dacă gigantul şi-a atins targetul de precomenzi şi vânzări până la această oră.

  Totuşi, faptul că LG are în plan să lanseze luna această alte două modele G6, cunoscute drept G6 Plus şi G6 Pro, arată că lucrurile ar putea sta mai bine decât ne-am putea aştepta. Am sesizat în cazul diviziei de mobile LG, cel puţin în România, că nu se mai comunică foarte mult pe marginea telefoanelor, componenta de marketing şi PR este aproape inexistentă, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru, cel puţin pentru moment, nu le cunoaştem.

  Ar putea fi din cauza problemei de fabricaţie LG G4, acel boot loop care s-a instalat în cazul mai multor clienţi LG de-a lungul anului trecut şi care încă nu a dispărut anul acesta sau poate că din cauza faptului că LG G5 şi designul său modular nu au fost un succes atât de mare pe cât se aştepta compania.

  Rămâne de văzut dacă LG România va dori să comenteze mai mult cu privire la situaţia în care se află acum divizia de mobile la noi în ţară sau dacă va lăsa în continuare operatorii parteneri să le comercializeze produsele aşa cum ştiu şi pot ei mai bine, fără ca gigantul să aibă prea multe implicaţii pe piaţa noastră.

  Revenind la LG G6 Plus şi G6 Pro, acestea sunt planificate, potrivit ET News, să fie prezentate oficial la un moment dat spre finalul lunii iunie. Deşi vorbim de variantele Plus şi Pro ale G6, ar trebui, potrivit zvonurilor, să nu ne aşteptăm la dispozitive mobile care să primească procesorul Snapdragon 835 de la Qualcomm pe care îl vedem deja pe Galaxy S8 şi S8 Plus de la Samsung.

  G6 Plus se pare că va oferi memorie internă de 128 GB şi încărcare wireless (care lipseşte în cazul LG G6), în vreme ce G6 Pro va avea doar 32 GB mediu de stocare. Diferenţa majoră între cele două modele LG G6 ce vor fi lansate în iunie este la nivel de preţ, LG G6 Plus va costa aproximativ 890 dolari, iar G6 Pro undeva la 700 dolari, în vreme ce LG G6 costă 800 dolari.

  „Nu putem confirma sau nega ceea ce nu am anunţat însă, dar ceea ce pot spune este că suntem cu siguranţă interesaţi să extindem oferta de produse pentru a include mai multe opţiuni pentru clienţii care întreabă despre diferite funcţii.”, a declarat pentru Android Authority Ken Hong, Senior Global Director of Communications la LG.

  Care o fi motivul pentru care LG a ales să lanseze trei modele G6, cu nume diferite, dacă diferenţele între acestea nu sunt majore, doar compania producătoare le ştie. Poate fi un truc de marketing sau cine ştie. Oricum, rămânem cu ochii pe gigantul de tehnologie LG şi vă ţinem la curent cu toate anunţurile pe care le va face în perioada următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here