Google va integra un ad blocker în Chrome

Cristian Gănescu
- 2.06.2017, 11:26 în Aplicaţii
0

SHARES

Google va integra în browserul Chrome un modul de blocare a reclamelor, dar actualizarea va veni abia în anul 2018.

Compania intenționează blocarea tuturor reclamelor care sunt livrate de site-uri, pentru utilizatorii care folosesc browserul Chrome, începând cu anul viitor.

Au existat foarte multe informații potrivit cărora Google vrea să integreze propria soluție de blocare a reclamelor, iar confirmarea a venit odată cu anunțul făcut de Sridhar Ramaswamy, Senior Vice President, Ads & Commerce la Google, care avertizează că toți publiciștii care nu se conformează regulilor, vor avea de suferit.

Ramaswamy a subliniat că este conștient de faptul că majoritatea publicațiilor realizează profit ca urmare a reclamelor care apar pe site, dar obiectul acestei măsuri drastice sunt reclamele enervante și intruzive, care pe mulți utilizatori i-a forțat să instaleze programe speciale pentru a le bloca.

Google a apelat la această abordare pentru a încuraja anumite tipuri de reclame care sunt benefice atât pentru publiciști, cât și pentru utilizatori. Compania a aderat la „Coalition for Better Ads” (Coaliția pentru reclame mai bune) și va folosi standardele sale ca ghid pentru bune practici în publicitate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!