More

  Google va integra un ad blocker în Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google va integra în browserul Chrome un modul de blocare a reclamelor, dar actualizarea va veni abia în anul 2018.

  Compania intenționează blocarea tuturor reclamelor care sunt livrate de site-uri, pentru utilizatorii care folosesc browserul Chrome, începând cu anul viitor.

  Au existat foarte multe informații potrivit cărora Google vrea să integreze propria soluție de blocare a reclamelor, iar confirmarea a venit odată cu anunțul făcut de Sridhar Ramaswamy, Senior Vice President, Ads & Commerce la Google, care avertizează că toți publiciștii care nu se conformează regulilor, vor avea de suferit.

  Ramaswamy a subliniat că este conștient de faptul că majoritatea publicațiilor realizează profit ca urmare a reclamelor care apar pe site, dar obiectul acestei măsuri drastice sunt reclamele enervante și intruzive, care pe mulți utilizatori i-a forțat să instaleze programe speciale pentru a le bloca.

  Google a apelat la această abordare pentru a încuraja anumite tipuri de reclame care sunt benefice atât pentru publiciști, cât și pentru utilizatori. Compania a aderat la „Coalition for Better Ads” (Coaliția pentru reclame mai bune) și va folosi standardele sale ca ghid pentru bune practici în publicitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.