More

  Google va integra un ad blocker în Chrome

  Google va integra în browserul Chrome un modul de blocare a reclamelor, dar actualizarea va veni abia în anul 2018.

  Compania intenționează blocarea tuturor reclamelor care sunt livrate de site-uri, pentru utilizatorii care folosesc browserul Chrome, începând cu anul viitor.

  Au existat foarte multe informații potrivit cărora Google vrea să integreze propria soluție de blocare a reclamelor, iar confirmarea a venit odată cu anunțul făcut de Sridhar Ramaswamy, Senior Vice President, Ads & Commerce la Google, care avertizează că toți publiciștii care nu se conformează regulilor, vor avea de suferit.

  Ramaswamy a subliniat că este conștient de faptul că majoritatea publicațiilor realizează profit ca urmare a reclamelor care apar pe site, dar obiectul acestei măsuri drastice sunt reclamele enervante și intruzive, care pe mulți utilizatori i-a forțat să instaleze programe speciale pentru a le bloca.

  Google a apelat la această abordare pentru a încuraja anumite tipuri de reclame care sunt benefice atât pentru publiciști, cât și pentru utilizatori. Compania a aderat la „Coalition for Better Ads” (Coaliția pentru reclame mai bune) și va folosi standardele sale ca ghid pentru bune practici în publicitate.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here