More

  Cum să primești notificări Android direct pe desktop sau laptop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Internetul a devenit principalul canal de comunicare, iar apariția smartphone-urilor ne obligă la o distribuire neuniformă a atenției. Din acest motiv, notificările desktop permit maximizarea productivității eliminând nevoia de a verifica smartphone-ul de fiecare dată când primești o notificare.

  Până la urmă la asta se rezumă totul: la productivitate. Atunci când nu ești la calculator, ești cu telefonul în mână, iar totul în jurul tău devine zgomot de fond. Totuși, atunci când trebuie să lucrezi și la calculator, iar dispozitivul tău rămâne în continuare un canal important de comunicare, treburile se complică.

  Notificările desktop au devenit o componentă extrem de utilă, iar acest lucru se observă atunci când primim notificări din partea Facebook. Brusc, nu mai trebuie să schimbi tab-ul browserului, atunci când primești o notificare, deoarece pot vedea direct în colțul din dreapta-jos despre ce este vorba. Dacă nu este de interes, îți poți continua activitatea. Dacă te interesează, mergi pe tab-ul unde ai deschis Facebook și citești postarea. În acest fel, nu îți distrage atenția un lucru care nu este important sau urgent. Mediul de socializare este astfel mult mai bine gestionat.

  Pentru a reveni la ceea ce ne interesează, același lucru se întâmplă și când vine vorba despre smartphone. De cele mai multe ori, smartphone-ul ori nu este la îndemână, ceea ce presupune că dacă primești o notificare trebuie să te ridici de la calculator, să îl iei sau să îl cauți prin casă și, abia apoi, să verifici dacă notificarea pe care ai primit-o este importantă, ori este doar o alertă de la Facebook, pe care oricum ai văzut-o de pe calculator.

  Pentru a activa alertele pentru Android direct pe calculatorul tău, trebuie să urmezi trei pași simpli: Să descarci aplicația pentru android, să instalezi extensia pentru browser și să deții un cont Google. Aplicațiile le poți descărca accesând linkurile de mai jos:

  Aplicația Desktop Notification for Android

  Android Desktop Notifications for Google Chrome

  Android Desktop Notifications for Mozilla Firefox

  Pasul 1: După descărcarea și instalarea extensiei pentru browser, lansează extensia și asociaz-o cu contul tău Google.

  Pasul 2: Descarcă aplicația pentru mobil și conectează-te și aici cu contul tău Google.

  Pasul 3. Testează aplicația să vezi dacă sincronizarea a fost realizată cu succes.

  Dacă pașii au fost urmați corect, vor fi afișate toate notificările pe care le primești pe mobil direct în browserul calculatorului tău.

  Poți face mai multe configurări care te pot ajuta, spre exemplu, dacă dorești să primești notificări de calculator numai atunci când smartphone-ul tău este conectat la o rețea wireless. Mai mult, poți controla sunetele sau vibrația, în funcție de aplicații.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.