More

  Philips a lansat noua colecţie de smart TV-uri Philips TV 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua colecţie Philips TV 2017 oferă o experienţă Ambilight îmbunătăţită, care are rolul de a surprinde utilizatorii cu o explozie de culoare fără precedent. Ca urmare a numeroaselor studii ştiinţifice, care au dovedit efectele culorilor asupra dispoziţiei unei persoane, Philips TV introduce o diagramă de culori care cuprinde efectele psihologice ale acestora.

  Diagrama de mai jos are ca scop informarea consumatorilor care achiziționează un televizor din noua colecţie Philips TV 2017.

  Zece milioane de culori diferite

  “Oamenii pot distinge până la 10 milioane de culori diferite”, afirmă Rod White, Chief Designer Philips. “Ştim că fiecare culoare are un anumit efect asupra creierului care ne influențează, într-un fel sau altul, starea sufletească. Roşul, de exemplu, creşte nivelul de energie şi stârneşte emoţiile, movul trimite oamenii într-o stare de somnolenţă, în timp ce galbenul este reconfortant pentru emoţii. Haideți să ne imaginăm care este impactul total al acestor culori afişate pe ecranul televizorului. Cu tehnologia noastră Ambilight, utilizatorul are parte de o experienţă îmbunătăţită și captivantă.”

  Design nou: nevoia de eleganță moderată

  Noua colecţie Philips TV 2017 prezintă un design European reînnoit și rafinat. Chief Designer-ul Rod White dezvăluie modul în care a fost realizat acest design nou:

  “Obiceiurile consumatorilor s-au modificat uşor după recesiune, iar în urma acestor schimbări s-a manifestat și nevoia de o anumită moderaţie. Noi am avut sarcina să creăm design-uri adecvate pentru aceşti consumatori care apreciază în general un interior mai curat și modern şi care au obiceiul de a achiziționa selectiv, în încercarea de a reduce aglomerarea de obiecte din casele și viețile lor. Cuvintele care îi caracterizează cel mai bine sunt elegant, moderat, fiabil şi fin. Acestea sunt valabile și pentru căminele lor și pentru aşteptările pe care le au faţă de produsele pe care le aleg. Aceștia sunt cei care pun accent mai mult pe rafinament decât pe grandoare.”

  Ecranul foarte subţire, dimensiunile extrem de restrânse şi îmbinarea elegantă a componentelor sunt caracteristicile filosofiei de design a Philips, care permit o conectare fără cusur la tehnologia Ambilight pe trei laturi. 

  Philips TV. Looks Better.

  Noua colecţie TV este comunicată prin mesajul, „Philips TV. Looks Better”. Gama include următoarele modele şi dimensiuni:

  » 6412 – variante de ecran disponibile: 43” 49” 55” 65”

  » 6482 – variante de ecran disponibile: 49” 55”

  » 7502 – variante de ecran disponibile: 49” 55” 65”

  » 9002 OLED – varianta de ecran disponibilă: 55”

  Întreaga colecţie Philips TV 2017 va fi disponibilă în magazine în următoarele 4 luni. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.looksbetter.eu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.