More

  Tellur, primul brand 100% românesc de accesorii telecom “de export”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am făcut cunoştinţă cu brandul românesc de accesorii Tellur şi am aflat povestea companiei ABN Systems, cum s-a dezvoltat aceasta pe piaţa din România fără să fie necesară accesarea fondurilor de stat sau europene şi care sunt planurile de viitor.

  Tellur a fost lansat în urmă cu un an de zile, iar compania din care face parte este unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment, precum şi produse pentru activităţi de call-center din România. ABN Systems şi-a dublat ponderea în cifra de afaceri a companiei în prima jumătate a anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, mizând pe calitatea superioară a produselor şi o reţea excelentă de parteneri de retail.

  Singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent în afara României cuprinde peste 1.000 de produse în portofoliu, grupate în principalele categorii: huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticlă pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, sisteme „hands free”, carduri de memorie, căşti Bluetooth, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporţi pentru maşină, selfie-stick, încărcătoare.

  „Tellur este declaraţia noastră de creativitate pe o piaţă ce se caracterizează prin anonimitate. Avem produse la o calitate ireproşabilă, concepute ţinând cont de exigenţele consumatorilor români şi cu care am început deja să defilăm, dacă se poate spune astfel, în Europa, cu succes. Brandul Tellur este prezent deja, prin parteneri de retail, în 11 ţări din Europa şi în Africa de Sud”, spune Bogdan Nedelea, fondatorul şi directorul general al companiei.

  ABN Systems a fost fondat în 2002 şi în primii ani s-a dezvoltat ca distribuitor de echipamente telecom şi soluţii de comunicare mobilă, cu creşteri puternice pe segmentul produselor de business, precum căşti wireless office, caşti de call-center şi echipamente telecom, iar ulterior s-a extins în zona de consumer, cu kituri „hands free”, accesorii telecom şi produse de entertainment.

  În cursul anului 2016, ABN Systems a dus brandul Tellur în Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Grecia, Ucraina, Moldova, Albania, Croaţia şi Africa de Sud prin parteneri locali. Anul acesta, extinderea continuă cu Ungaria, Slovacia, Austria, Elveţia şi o ţară scandinavă.

  „Tellur este un brand inovator, cu produse deosebite şi în trend, cu un design tot mai apreciat şi la noi, şi în pieţele unde suntem deja prezenţi. Tellur este brandul cu care ne dorim ca oricine să poată spune cu mândrie că este un brand românesc. Ne dorim ca în cinci ani Tellur să ajungă în top 5 branduri de accesorii telecom din Europa”, spune George Barbu, director comercial ABN Systems.

  Produsele Tellur sunt perfect adaptate nevoilor consumatorului actual, punând accent atât pe inovație în dezvoltare și design, cât și pe fiabilitatate.

  Printre produsele vedetă ale brandului Tellur, care vor susține dezvoltarea acestuia în perioada următoare, se numără căștile Morpheus Zeal, încărcătoarele certificate Qualcomm 3.0, bateriile externe 3 în 1, precum și husele de piele și carcasele premium. De altfel, în următoarele luni, pe piață vor fi disponibile noi produse inovatoare la nivel de design și funcționalitate, precum cabluri de date îmbrăcate în piele sau cu fir de Kevlar în interior.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.