More

  Samsung lucrează la un dispozitiv Gear VR de sine stătător cu un display de 2000 ppi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dispozitivele de realitate virtuală Gear VR au prins foarte bine la public, iar acum Samsung se pare că vrea să joace şi mai serios şi să lanseze un Gear VR de sine stătător. Asta ar însemna că utilizatorii nu vor mai avea nevoie de un smartphone pentru a folosi gadgetul.

  Potrivit unui raport de la Naver, gigantul de tehnologie sud-coreean lucrează la un dispozitiv de realitate virtuală de sine stătător, care va fi echipat cu un display OLED.

  Mai interesant de atât ar fi că display-ul se zvoneşte că va avea o densitate a pixelilor de 2000. Cum mult mai mult decât ceea ce oferă deja dispozitivele VR existente pe piaţă, inclusiv Oculus Rift care se opreşte la 460 ppi.

  Pentru a putea înţelege mai bine ce înseamnă 2000 ppi, trebuie menţionat că Galaxy S8 şi S8 Plus sunt două smartphone-uri compatibile Gear VR care oferă o densitate a pixelilor de „doar” 570, respectiv 529 ppi.

  Un avantaj demn de luat în seamă în cazul unui dispozitiv de realitate virtuală de sine stătător este acela că prin faptul că display-ul depăşeşte 1000 ppi, utilizatorii nu vor mai experimenta senzaţii de ameţeală sau greaţă.

  Pentru moment nu există informaţii concrete cu data la care acest dispozitiv Gear VR va fi anunţat, dar nu ar fi exclus să fie prezentat o dată cu noile serii de smartphone-uri Galaxy S9. Anul acesta cu siguranţă nu vom avea parte de o asemenea surpriză, dar cel puţin ne vom putea bucura de un nou Galaxy Note în luna august.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.