More

  iPhone 8: Imagini video şi fotografii cu o nouă machetă iPhone 8

  În luna aprilie a acestui an a apărut prima machetă iPhone 8 care ne prezenta un modul de cameră duală vertical, iar astăzi aveam de-a face cu o nouă machetă care pare să întărească zvonurile pe care le-am aflat până acum. 9to5Mac prezintă în exclusivitate fotografii şi imagini video cu o nouă machetă iPhone 8.

  Aceasta conţine camera verticală despre care s-a tot zvonit, un display edge-to-edge, butonul de Home lipseşte, dar avem Touch ID. Noua machetă iPhone 8 este prezentată publicităţii de către jurnalistul de tehnologie Shai Mizrachi, care ne-a mai delectat până acum cu informaţii pe surse care s-au dovedit a fi reale.

  Macheta prezentată de Shai seamănă cu cea pe care Benjamin Geskin ne-a oferit-o în trecut şi se pare că treptat ne apropiem cât mai mult de iPhone 8 care va fi lansat în toamna acestui an.

  Analiştii şi jurnaliştii care au oferit publicităţii informaţii pe surse au prezis că Apple va lansa un iPhone 8 fără margini, cu display OLED ce va avea o diagonală de 5.8 inchi, cu o cameră îmbunătăţită ce va primi funcţii AR. În plus, dispozitivul s-ar părea că va avea suport pentru încărcare wireless, o funcţie specială în zona butonului Home şi va primi sistemul de operare iOS 11.

  În fotografiile de mai jos, Shai a realizat o comparaţie între iPhone 7 Plus şi macheta iPhone 8. Rămâne de văzut în cele din urmă ce zvonuri se vor adeveri de fapt. Ştim foarte bine că fiecare producător testează mai multe prototipuri de telefoane înainte să lanseze oficial un produs. Asta ar putea înseamna că până la lansarea iPhone 8 din toamnă vom mai putea avea parte de multe alte surprize.

  Pentru cei care nu aţi aflat deja, OnePlus a lansat ieri OnePlus 5, un smartphone high-end extrem de accesibil, cu un pachet de specificaţii pe care nu îl mai găsim în acest moment la niciun alt producător de pe piaţă, luând în calcul raportul calitate-preţ.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here