More

  Snapchat, nu poţi tu crea cât poate Instagram să copieze

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Carolyn Everson, Director global de vânzări Facebook, a declarat pentru CNBC că Instagram Stories a atins acum pragul de 250 milioane de utilizatori activi zilnic. În plus, aceasta a mai menţionat că o treime dintre cele mai vizionate poveşti au venit de la companii şi un milion de la advertiseri.

  Luna trecută, Snapchat a anunţat că are 166 de milioane de utilizatori activi zilnic, ceea ce înseamnă că Instagram Stories a depăşit cu mult competiţia.

  Desigur, trebuie să recunoaştem că Snapchat a lansat pentru prima dată acest format de succes care permite utilizatorilor să publice poveşti cu imagini şi video-uri care pot dispărea după 24 de ore. Mai exact, Snapchat a lansat funcţia în 2013, în timp ce Instagram a decis să o copieze anul trecut în august. Deşi este disponibilă de mult timp, Instagram Stories abia acum a ajuns să fie populară în comparaţie cu Snapchat.

  Everson a mai declarat că Instagram are în prezent 700 de milioane de utilizatori în întreaga lume şi a negat faptul că Facebook ar fi copiat acest concept. Aceasta susţine că gigantul a inventat formatul de Feed pe care Instagram, ca de altfel şi celelalte servicii, le folosesc în prezent.

  Deşi nu doreşte să recunoacă, este o certitudine că Instagram a copiat Snapchat. Dar, aceste detalii nu sunt cu adevărat importante, iar utilizatorilor pare să nu le pese atât de mult. Rămâne de văzut ce schimbări va mai putea face Snapchat pentru a recupera din diferenţa de utilizatori care o desparte de Instagram şi dacă în viitor va putea face faţă zicalei: „nu puteţi voi crea, cât putem noi copia”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.