More

  YouTube pentru mobil va adapta video-urile să umple ecranul indiferent de format

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul adunării anuale ViCon, ce are loc în Anaheim, California, creatorii video şi fanii lor au primit o serie de veşti noi de la YouTube. YouTube introduce un update care optimizează conţinutul video pentru fiecare ecran, indiferent de format, şi introduce o nouă modalitate de distribuire a video-urilor.

  Google a menţionat despre acest update YouTube într-o postare de blog şi spune că schimbarea va putea fi observată „în săptămânile ce urmează” şi va lăsa video-urile să umple ecranele aşa cum ar fi normal, chiar dacă formatul clipurilor este orizontal, vertical sau în formă pătrată. În plus, toţi utilizatorii YouTube desktop vor vedea în curând un nou look care va include o temă întunecată şi alte funcţii suplimentare.

  Google va lansa o nouă modalitate prin care video-urile YouTube pot fi distribuite direct din aplicaţia de mobil. Aceasta va permite utilizatorilor să aleagă un video, apoi să îl distribuie automat cu contactele din telefon, împreună cu un mesaj.

  În plus, pot exista discuţii cu respectivele contacte pe marginea conţinutului distribuit, iar interlocutorii pot răspunde cu texte, video-uri şi „inimi”. Update-ul va fi disponibil iniţial în America Latină în câteva săptămâni, iar apoi în Statele Unite ale Americii.

  Google a comunicat că în prezent 1.5 miliarde de utilizatori din întreaga lume vizionează video-uri YouTube în fiecare lună. Mai mult decât atât, utilizatorii YouTube de pe aplicaţiile mobile petrec în medie peste o oră pe zi pentru a viziona videoclipuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.