More

  Google Maps: Poţi adăuga detalii despre accesibilitate la restaurante, muzee şi alte locuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a introdus o nouă modalitate de adăugare a detaliilor despre locuri în Maps şi Search. Aceste detalii ajută oamenii cu dizabilităţi să afle dacă un restaurant are intrare de acces pentru scaun cu rotile, dacă un magazin are lift pentru a ajunge la etajul următor şi aşa mai departe.

  Pentru a distribui informaţiile despre accesibilitate cu privire la un anumit loc, trebuie să deschizi Google Maps pe dispozitivul tău Android, intră în meniul principal şi apasă pe „Your contributions”. De aici, selectează „Uncover missing info”, iar apoi sortează-le după „Accessibility” pentru a vedea locurile din zona ta care nu au aceste detalii listate încă.

  Pasul final în acesst proces este să adaugi pur şi simplu informaţii şi să le distribui cu restul lumii. Poţi vedea cum arată aplicaţia în imaginea de mai sus.

  Dacă pleci la drum şi vrei să verifici dacă un loc către care te îndrepţi are oricare dintre aceste funcţii de accesibilitate, intră în Google Maps (desktop sau mobile) sau Search (doar pe mobile), selectează lista de afaceri, apasă pe descrierea de două rânduri şi apoi dă scroll în jos până la secţiunea de accesibilitate pentru a afla toate detaliile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.