More

  Instagram îţi permite să răspunzi la Stories cu fotografii şi videoclipuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu ultimul update Instagram, poţi răspunde prietenilor care folosesc Stories cu fotografii şi videoclipuri personale. Tot ce trebuie să faci este să apeşi inconiţa de cameră din partea de jos care apare în Story.

  Ieri, Snapchat a anunţat un update care a adus trei noi funcţii care ar putea ajuta aplicaţia de mesagerie să se distingă de restul aplicaţiilor care se vor a fi la fel ca Snapchat, inclusiv Instagram. Astăzi, Instagram primeşte un update care permite utilizatorilor să răspunzi altor utilizatori Instagram Stories cu o fotografie sau un video în loc de un mesaj text.

  Acum, când deschizi unul dintre Story-urile prietenilor tăi, vei vedea un buton de cameră în colţul din stânga a ecranului. O dată ce vei apăsa pe el, vei ajunge în ecranul de cameră cu un tumbnail al Story-ului la care răspunzi. Acolo realizezi o fotografie, înregistrezi un video sau creezi un Boomerang, adaugi filtre, emoji şi texte şi chiar poţi redimensiona un tumbnail al Story-ului original înainte să îl trimiţi ca replică.

  Update-ul Instagram Stories este disponibil deja, aşa că poţi verifica cea mai recentă versiune în Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.