More

  Fost angajat Facebook: În următorii 8 ani oamenii ar putea să comunice prin telepatie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mary Lou Jepsen este cercetător, fost angajat Facebook în divizia Oculus, care în prezent a înfiinţat Openwater. Aceasta susţine că lucrează la o modalitate prin care îşi propune să transforme comunicarea telepatică prin intemediul tehnologiei în realitate.

  Mai exact, Openwater, sub conducerea lui Mary Lou, va încerca să transforme un aparat medical de rezonanţă magnetică nucleară (RMN) într-o tehnologie miniaturală ce va putea fi implementată într-un obiect vestimentar, să spunem o banală căciulă, care ar putea facilita comunicarea prin telepatie.

  Mary Lou Jespen nu vorbeşte prea multe despre tehnologia care stă la baza conceptului său de dispozitiv de comunicare, dar susţine aceasta că la baza creaţiei sale stă mutarea tehnologiei din spatele RMN-urilor în LCD-uri flexibile care pot citi undele cerebrale folosind lumina infraroşie.

  Pe site-ul oficial, putem vedea că tehnologia este prezentată ca o soluţie de vizualizare în interiorul creierului şi al corpului uman pentru diagnosticarea şi tratarea bolilor, ca de altfel şi pentru realizarea comunicării prin intermediul gândurilor. Neuralink dezvoltat de Elon Musk, spre exemplu, se bazează pe introducerea de nanoboţi în sânge, în vreme ce tehnologia prezentată de Mary Lou de la Openwater nu este invazivă.

  Făcând un exerciţiu de imaginaţie, deşi pentru unii pare imposibil, la un moment dat o astfel de tehnologie ajunsă în mâinile greşite ar putea duce la implementarea unui regim autoritar fără precedent. Astfel, Mary Lou Jespen spune că încearcă să creeze un filtru care să nu permită decât citirea acelor gânduri pe care posesorul doreşte să poată fi citite. Openwater ar putea aduce tehnologia de comunicare prin telepatie pe piaţă în 8 ani de zile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here