More

  Laptopurile Chromebook vor primi în curând o funcţie touch-friendly de lansare a aplicaţiilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţiile tale din Chrome OS ar putea fi la o glisare distanţă atunci când foloseşti Chromebook. Potrivit unul clip video distribuit săptămâna trecută de Francois Beaufort de la Google, în prezent gigantul testează un lansator de aplicaţii ce va funcţiona pe sistem touch în sistemul de operare Chrome OS.

  Acesta va fi prezent în partea de jos a ecranului, iar cu o simplă glisare în sus va apărea o casetă de căutare şi o listă de aplicaţii recomandate. Folosind o a doua glisare în sus, va fi afişată o listă completă de aplicaţii.

  Soluţia despre care vorbim este disponibilă după spusele lui Beaufort prin canalul Canary, ceea ce înseamnă că este inclusă într-o construcţie timpurie a Chrome OS. Aşa cum bine ştim, Google oferă dezvoltatorilor programe de testare beta înainte de a lansa orice tip de serviciu, iar acesta este şi cazul noii soluţii pentru Chromebook. Aşa cum era de aşteptat, aceasta nu este disponibilă pentru moment pentru testare de către publicul larg.

  Există posibilitatea ca modalitatea touch-friendly de lansare a aplicaţiilor să nu fie niciodată lansată pentru utilizatorii de rând. Ceea ce Google a anunţat însă oficial recent este că toate dispozitivele Chromebook lansate în 2017 vor include suport pentru aplicaţii Android.

  Vezi video mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.