More

  Kaspersky Lab lansează Battery Life, aplicaţia care are grijă de bateria dispozitivelor Android

  Battery Life este soluţia Kaspersky Lab pentru dispozitivele Android a căror baterie se descarcă atunci când ţi-e lumea mai dragă. Potrivit unui studiu, 9 din 10 utilizatori experimentează stări de panică atunci când li se descarcă bateriile Android.

  Battery Life de la Kaspersky Lab analizează toate aplicațiile de pe dispozitivele utilizatorului Android și le identifică pe acelea care consumă cea mai multă energie. Ţinând cont că 96% dintre aplicațiile de pe dispozitivele Android rulează în background, chiar dacă utilizatorul nu le-a lansat, aceasta ar putea fi o soluţie nemaipomenită.

  Prin faptul că Battery Life opreşte aceste aplicaţii care consumă bateria, ajută la extinderea duratei de viaţă a bateriei, dar mai mult decât atât, va afişa utilizatorului un mesaj urgent dacă vreo aplicaţie începe să folosească mai multă energie decât de obicei.

  Battery Life mai calculează şi timpul rămas înainte ca bateria smartphone-ului să se descarce complet, lucru ce va ajuta utilizatorii să găsească rapid o soluţie prin care să îşi încarce bateria telefonului, pentru a se putea folosi de acesta în continuare. De asemenea, Battery Life va calcula şi cât timp mai este necesar până când bateria va fi încărcată complet.

  Kaspersky Battery Life ocupă doar 15 Mb și rulează pe platforma Android 4.1-6.0.1, într-un număr limitat de limbi străine.

  Dacă foloseşti un dispozitiv Samsung, cu Android 7.0 Nougat, probabil ai observat deja că beneficiezi de o astfel de soluţie, iar atunci când anumite aplicaţii consumă mai multă energie decât este necesar, ai posibilitatea de a le trece manual la inactive şi afli cât timp vei mai avea energie până la următoarea încărcare.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here