More

  Samsung Galaxy S8: Butonul de reconfigurare Bixby este blocat din nou

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă vă gândeaţi că veţi auzi în curând veşti bune despre asistentul de inteligenţă artificială Bixby de la Samsung, ei bine, aflaţi că în continuare acesta nu este cu nimic mai util decât Google Feed sau Google Assistant. Samsung insistă ca butonul dedicat pentru accesarea sa să nu poată fi reconfigurat pentru alte funcţii.

  Se pare că, Samsung a blocat din nou butonul de reconfigurare Bixby. Este pentru a doua oară când producătorul face acest lucru, prima dată existând o serie de dezvoltatori inteligenţi care au aflat cum pot să activeze aplicaţiile destul de rapid.

  Potrivit Jawomo, dezvoltator byActions, citat de Android Police, utilizatorii săi cu dispozitive Galaxy S8 de la T-Mobile au raportat că cel mai nou update de securitate din luna iunie a blocat butonul de reconfigurare.

  Momentan, doar modelele T-Mobile sunt afectate, iar unele variante care au primit update-ul de securitate pentru iunie încă au disponibil accesul la aplicaţii. Jawomo nu plănuieşte să renunţe la luptă şi deja caută din nou o modalitate prin care să schimbe lucrurile.

  Bixby nu a primit încă suport decât pentru limbile coreeană şi engleză, deşi se discuta încă de la lansarea Galaxy S8 că asistentul digital va fi disponibil pe toate pieţele lumii la finalul lunii mai, începutul lunii iunie 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.