More

  Zvon nou: Samsung Galaxy Note 8 s-ar putea lansa în 10 septembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung ar putea să amâne lansarea Galaxy Note 8 din cauza vânzărilor mici ale Galaxy S8 şi S8 Plus. Informaţia vine astăzi de la surse din Coreea de Sud, care spun că prezentarea oficială Note 8 ar putea avea loc în data de 10 septembrie.

  În 2016, Galaxy Note 7 a fost anunţat în data de 2 august şi a fost disponibil la vânzare începând cu 19 august. Această mişcare a Samsung a fost văzută ca o lansare timpurie şi a oferit gigantului posibilitatea să ţină primele pagini ale publicaţiilor online de tehnologie în perioada anunţului, perioada de preview, primele review-uri şi lansarea dispozitivului.

  Dacă lucrurile decurgeau conform planului, ar fi fost 2 săptămâni de poveşti pozitive despre Note 7 înainte de lansarea iPhone 7/iPhone 7 Plus de la Apple. Deşi Samsung folosea evenimentul IFA de la Berlin (2 – 6 septembrie) pentru a susţine evenimente de lansare în cadrul căruia prezenta phablet-urile, în ultimii ani a decis să schimbe strategia.

  Apple ar putea, potrivit zvonurilor, să lanseze noul iPhone 8 în 12 septembrie, iar dacă Samsung ar lansa Note 8 în 26 august cum a fost iniţial zvonul, atunci ar avea o fereastră de 2 săptămâni în care să ofere produse pentru review şi să ruleze campanii de marketing pentru a „lua faţa” iPhone 8.

  Desigur, ar mai exista alternativa de a lăsa Apple să cucerească scena cu iPhone 8, pentru a urmări mutările competiţiei, ca mai apoi să pregătească o lansare mai înţeleaptă. Dar, acest lucru ar putea înseamna că gigantul din Cupertino ar primi un avans de cel puţin 3 săptămâni în ceea ce priveşte disponibilitatea iPhone 8 pe rafturile retailerilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.