More

  Amazon ar putea lansa Anytime, propria aplicaţie de mesagerie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Amazon se pare că vrea să intre în rândul giganţilor, precum Apple, Facebook şi Google, care deţin aplicaţii de mesagerie. Potrivit AFTVnews, Amazon lucrează la Anytime, o aplicaţie de mesagerie pentru Android, iOS şi desktop.

  Aplicaţia oferă suport pentru mesaje, videoclipuri, mesaje vocale, toate criptate, ca de altfel şi pentru stickere, iar pentru a participa într-o conversaţie de grup, utilizatorii vor fi nevoiţi să parcurgă un sistem de autentificare mult mai simplu decât ce găsesc la restul giganţilor.

  Vei avea nevoie pur şi simplu nevoie de un nume pentru a ajunge la cineva, pe când la WhatsApp ştim foarte bine că totul depinde de un număr de telefon. Pentru a aduce noi utilizatori în conversaţie sau pentru a distribui fotografii, va trebui să foloseşti stilul Twitter, cu „@” în faţă.

  Aplicaţia Anytime de la Amazon se aseamănă destul de mult cu WhatsApp în ceea ce priveşte funcţiile, astfel încât poţi asculta muzică în grup, cum de altfel poţi comanda mâncare împreună cu gaşca de prieteni sau colegi. Se pare că, aplicaţia de mesagerie promite şi conversaţii de business pentru cumpărături sau customer service.

  Pentru moment, Amazon a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la aplicaţia de mesagerie Anytime. Vă ţinem la curent cu detaliile pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.