More

  WhatsApp pentru Android: Toate funcţiile noi pe care trebuie să le utilizezi

  WhatsApp lucrează la noul val de îmbunătăţiri în aplicaţie, astfel încât experienţa de comunicare a utilizatorilor să fie din ce în ce mai simplă şi mai productivă. WhatsApp se bucură de un update disponibil deja în Play Store, iar dacă te întrebi ce noi funcţii primeşte aplicaţia, în rândurile ce urmează vom detalia.

  În primul rând, pentru a putea beneficia de noile utilităţi WhatsApp, trebuie să te asiguri că versiunea aplicaţiei pe care o ai descărcată în telefon este WhatsApp Messenger 2.17.264 beta.

  Ce este nou în WhatsApp+

  WhatsApp a adăugat Night Mode pentru cameră în aplicaţia iOS, aşa că este aşteptată să apară în curând şi pe Android. Aceasta este menită să ajute utilizatorii să realizeze fotografii mai bune în întuneric, iar modul Night Mode apare când este detectat un mediu cu lumină scăzută. Iconiţa Night Mode apare în colţul din dreapta sus ca o lună albă, iar după ce apeşi pe ea pentru a o activa, aceasta se face galbenă.

  De asemenea, vei avea posibilitatea să dai pin unei conversaţii imediat ce vei instala WhatsApp Messenger 2.17.264. Astfel, vei putea să fixezi o conversaţie atât într-un grup, cât şi într-o discuţie clasică. Funcţia este foarte utilă pentru momentele în care primeşti o mulţime de mesaje de la diferite contacte. Astfel, poţi păstra să îţi apară mai sus doar contactele preferate.

  Cu noua versiune de WhatsApp poţi distribui orice tip de document media, cu limită de spaţiu doar pentru anumite formate, fie că vorbim de videoclipuri, imagini sau formate audio.

  Update-ul WhatsApp Messenger îţi va permite să scrii mesaje folosind fonturile bold sau italic, ca de altfel şi să traduci anumite cuvinte. În plus, vei putea să trimiţi de acum mai multe contacte o dată într-o singură convesaţie, iar asta mergând pur şi simplu la Contacte şi selectând contactele diferite pe care doreşti să le trimiţi.

  Despre GIF-uri în WhatsApp nu are rost să mai detaliem, ştim de funcţie de ceva vreme deja şi feedback-ul utilizatorilor este cât se poate de bun.

  Ultimele update-uri pe care le-am văzut la WhatsApp au adus cu ele treptat atât noi emoji-uri, cât şi filtre noi în stilul Snapchat sau schimbări de design. Mai mult decât atât, utilizatorii folosesc de ceva vreme funcţia de ştergere şi editare a mesajelor WhatsApp trimise, vizionează videoclipuri complet înainte ca acestea să fie descărcate în WhatsApp, lansează apeluri video şi adaugă stickere, emoticonuri, text şi desene pe imagini.

  Iar asta nu este tot, ştim că putem să creăm propriul GIF în WhatsApp, funcţie de care unii dintre noi deja profităm la maximum. Care este funcţia ta preferată din noul WhatsApp?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here