Bixby primeşte suport pentru engleză în SUA, iar Samsung rulează reclame pe TV

Mădălina Gănescu
- 20.07.2017, 12:56 în Smartphones
0

SHARES

La finalul lunii martie anul acesta, Samsung a lansat oficial Galaxy S8, iar tot atunci a prezentat publicului asistentul vocal de inteligenţă artificială Bixby.

Totuşi, până nu cu mult timp în urmă, Bixby putea să vorbească doar coreeană şi lansarea sa în Statele Unite ale Americii a fost întârziată, asta din cauza lipsei de resurse de limbi. Samsung a lansat, într-adevăr, programul de acces timpuriu Bixby în SUA luna trecută, care a oferit utilizatorilorr Galaxy S8 posibilitatea de a vedea un preview a câtorva dintre funcţiile software.

Samsung a anunţat miercuri că Bixby este disponibil acum pe dispozitivele S8 din SUA şi Coreea de Sud. Astfel, dispozitivele mobile flagship primesc suport şi pentru limba engleză pe piaţa din America.

Pentru a beneficia de capacităţile Bixby, utilizatorii vor fi nevoiţi în primul rând să actualizeze software-ul la ultima versiune, iar apoi să folosească butonul dedicat Bixby de pe marginea din stânga telefonului sau pur şi simplu să spună „Hi Bixby” pentru a lansa asistentul.

O dată cu lansare Bixby pentru piaţa din SUA, Samsung a început să ruleze şi reclame pe TV prin care promovează asistentul virtual. Una dintre acestea o puteaţi deja viziona şi voi în videoclipul de mai jos.

Pentru moment, asistentul de inteligenţă artificială Bixby nu primeşte suport pentru Europa, iar Samsung nu oferă încă nicio informaţie cu privire la asta.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!