More

  Importanţa versiunii iOS 10.3.3 pentru iPhone, iPad şi iPod Touch de la Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat miercuri sistemul de operare iOS 10.3.3 pentru iPhone, iPad şi iPod Touch. Update-ul îmbunătăţeşte performanţele şi rezolvă probleme de funcţionare, ca de altfel închid o serie de vulnerabilităţi care puneau până acum în pericol folosirea dispozitivelor Apple.

  Printre avantajele iOS 10.3.3 se numătă şi remedierea unei vulnerabilităţi de securitate care permitea infectarea dispozitivelor cu malware lao simplă conectarea reţelei Wi-Fi.

  CVE-2017-9417 este bug-ul care vizează modele iPhone echipate cu chip-uri Wi-Fi furnizate de producătorul Broadcom – BCM4354: 4358 şi 4359. Alte modele smartphone ce aparţin unor producători precum HTC, LG, Google şi Samsung folosesc chip-urile Wi-Fi menţionate, însă Google a oferit deja un patch care remediază vulnerabilitatea descrisă.

  Platformele iOS oferă actualizările de securitate mult mai rapid utilizatorilor decât în cazul Android, unde patch-urile furnizate de Google trebuie mai întâi să fie integrate cu actualizările Android livrate de producători OEM şi operatorii de telefonie mobilă, ajungând de multe ori prea târziu sau deloc la dispozitivele vulnerabile.

  iOS 10.3.3 este deja disponibil pentru iPhone şi iPad, aşa că ar fi indicat să îl instalaţi cât mai curând cu putinţă pentru a proteja dispozitivele de vulnerabilităţi. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.