CEO-ul HMD Global pleacă brusc înainte de lansarea Nokia 8

Mădălina Gănescu
- 21.07.2017, 13:16 în Cultura
0

SHARES

HMD Global, compania care produce acum smartphone-uri sub brand Nokia, tocmai s-a despărţit de CEO-ul Arto Nummela, deşi în această perioadă se pregăteşte lansarea flagship-ului Nokia 8, iar compania este la mijlocul procesului de relansare a brandului Nokia.

HMD spune că decizia de plecarea a CEO-ului a fost luată „de comun acord”. Noile smartphone-uri Nokia 3, 5 şi 6, ca de altfel şi Nokia 3310 versiunea 2017, au fost urmărite cu interes de presă şi public încă de la lansarea ce a avut loc în cadrul Mobile World Congress, în Barcelona.

Nokia 8, care este aşteptat să fie lansat curând, ar trebui să fie, potrivit zvonurilor, un dispozitiv flagship care va completa gama top-end, cu dispozitive la preţuri peste 600 dolari.

„Arto Nummela a jucat un rol cheie în crearea HMD Global, construind echipa şi lansând primele noastre produse. În numele întregii conduceri, îi mulţumesc lui Arto pentru contribuţia sa şi îi doresc numai bine în eforturile sale viitoare.”, a declarat la plecarea lui Nummela preşedintele HMD, Sam Chin.

În timp ce HMD Global este în căutarea unui nou CEO, actualul preşedinte şi fondator Florian Seiche a preluat imediat rolul de CEO.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!