More

  Facebook achiziţionează Source3 pentru a combate pirateria

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook încurajează creatorii independenţi de conţinut să-şi distribuie arta prin intermediul News Feed-ului, dar în acelaşi timp caută soluţii prin care să ajute creatorii să monetizeze conţinutul fără să permită pirateriei să intervină. De aceea, gigantul social media a decis să achiziţioneze start-up-ul de management al drepturilor numit Source3, împreună cu echipa şi tehnologia.

  Start-up-ul explică: „La Source3 pornim de la recunoaştere, organizare şi analiza proprietăţii intelectuale în conţinutul generat de utilizator şi suntem mândri că am identificat produse într-o varietate de zone inclusiv sport, muzică, divertisment şi modă.”

  Tehnologia folosită de Source3 permite bradurilor să măsoare prezenţa pe care o au şi să ia măsuri împotriva contravenienţei asupra drepturilor de autor şi drepturilor de marcă.

  „Suntem încântaţi să lucrăm cu echipa Source3 şi să învăţăm din expertiza pe care au construit-o în proprietatea intelectuală, drepturi de marcă şi drepturi de autor.” Source3 a anunţat pe site-ul start-up-ului că a fost achiziţionat de Facebook. Compania a scris: „am decis să continuăm călătoria cu Facebok”, iar echipa va lucra la birourile Facebook din NYC.

  Source3 a strâns mai mult de 4 milioane de dolari, majoritatea dintr-un proiect din 2015 condus de Contour Venture Partners. Source3 a fost fondat în New York în 2014 iniţial ca o companie de drepturi de management pentru imprimare 3D, dar apoi au decis să se orienteze către zona de divertisment digital.

  Luna trecută la VidCon, Facebook a anunţat că va construi o aplicaţie de sine stătătoare doar pentru creatori, pentru ca aceştia să poată distribui conţinut cu fanii lor. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.