More

  HP Inc. România lansează sistemele de imprimare HP DeskJet GT 5820/10 All-in-One

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP Inc. România lansează luna acesta noile sisteme de imprimare HP DeskJet GT 5820/10 All-in-One destinate utilizatorilor finali care imprimă volume mari și sunt în căutarea unei imprimante care oferă o calitate excelentă, cu un sistem de rezervoare de cerneală de mare capacitate și cu funcționalitate wireless.

  “Utilizatorii finali care imprimă un volum mare de pagini au nevoie de eficiență și caută în permanență inovația care le poate oferi o reducere de costuri și o continuitate cât mai mare în procesul de imprimare”  a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România. Noile sisteme HP DeskJet GT oferă calitate excepțională, la un preț mai convenabil și cu funcționalitate wireless, cu sistem de reumplere simplu de accesat și conceput împotriva vărsării.”

  Noile sisteme HP DeskJet GT imprimă până la 8000 pagini cu sticle de cerneală HP în set de trei culori sau până la 5000 pagini cu  o sticlă de cerneală neagrăCerneala originală HP pentru imprimări de mare volum este special creată pentru a oferi o imprimare exactă a textului, cu o grafică vibrantă și fotografii care rezistă la apă și la decolorare, astfel încât puteți conta pe niveluri excelente de calitate și fiabilitate a imprimării, fără grijă.

  Sistemul inovator de reumplere cu cerneală este de asemenea foarte ușor de utilizat și conceput împotriva vărsăriiSticlele de cerneală pot fi introduse direct în imprimantă, fără efort. Utilizatorii pot urmări cu ușurință nivelul cernelii datorită transparenței recipientelor.

  Mediul de lucru din ziua de azi trebuie să fie conectat și să beneficieze de sistem wireless. Noile echipamente de imprimare HP DeskJet GT 5820 All-in-One sunt ușor de folosit de cei care nu lucrează într-un loc fix, pentru că se pot  conecta prin smartphone-uri și tablete. Imprimanta poate fi setată folosind doar un dispozitiv mobil. Chiar și fără o rețea wireless, sistemul Wi-Fi direct le permite utilizatorilor să își conecteze direct imprimanta de acasă  la dispozitivul mobil. 

  În plus, cu aplicația mobilă de imprimante HP All-in-One, utilizatorii pot trimite rapid documente scanate pe e-mail sau pot stoca date în cloud prin intermediul dispozitivului mobil. Pot imprima cu ușurință  de pe o varietate de dispozitive, inclusiv de pe iPhone® și iPad® folosind AirPrint™  sau smatphone-uri ori tablete care folosesc sisteme de operare8  Android™, Windows® 8, Windows® 10, și Google™ Chrome™.

  Noul sistem HP DeskJet GT 5810 All-in-One prezintă aceleași funcționalități cu HP DeskJet GT 5820 All-in-One dar fără capabilități Wireless.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.