AMD prezintă update-ul software Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2

NoobZ
- 27.07.2017, 14:02 în Gaming
0

SHARES

AMD a dezvaluit cel mai important update software din acest an pentru placile grafice Radeon, construit in urma feedback-ului utilizatorilor din ultimele 6 luni de la lansarea Radeon Software Crimson ReLive Edition. Versiunea 17.7.2 va ajuta suitele software AMD sa deblocheze experiente imersive VR si performante ridicate in jocuri, atat pentru dezvoltatori cat si pentru gameri.

Radeon Software 17.7.2 include urmatoarele imbunatatiri:

» Introduce Enhanced Sync, o tehnologie pentru monitoare care ajuta la scaderea timpilor de raspuns in jocuri si al efectului de tearing. De asemenea, asigura un timp de raspuns cu pana la 34% mai mic si o variatie de cadre cu pana la 92% mai redusa in Overwatch.

» Upgrade-uri semnificative pentru Radeon Chill  –  care controleaza direct framerate-urile si acum beneficiaza de suport pentru aproape 40 dintre cele mai cunoscute jocuri din lume, fiind disponibil si pentru laptop-uri. Radeon Chill asigura o autonomie a bateriei cu 30% mai mare pentru HP Omen la utilizare in setari very high in League of Legends.

» Radeon WattMan – a fost imbunatatit cu capabilitati de control pentru nivelurile power-state si sub-tactare a memoriei, ce asigura performante ridicate sau consum redus de energie, in functie de caz.

Radeon Software 17.7.2 dispune de o serie de functii pentru gameri, cum ar fi Frame Rate Targeting Control ce limiteaza rata de cadre pe secunda si economiseste energie in titluri DirectX12 si configuratii multi-GPU.

Noile functionalitati nu se rezuma doar la gameri. Radeon Technologies Group asigura noi unelte si plugins pentru dezvoltatorii de jocuri:

» Radeon GPU Profiler, prima unealta de virtualizare pentru grafica PC care permite urmarirea thread-urilor prin integrare hardware. Dezvoltatorii de jocuri PC au acum acces extins console-like la GPU si pot analiza cu usurinta modul de lucru Async Compute, event timing, pipeline stalls, bottlenecks si alte procese ineficiente.

» AMD LiquidVR 360 SDK, permite rularea de continut video HEVC 4K-by-4K VR accelerat GPU end-to-end pe o placa grafica ce are capabilitati VR. De asemenea, ofera suport pentru Immersive Ambisonic Audio.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!