REVIEW – Rowenta Premium Care Precious Curls este ondulatorul care merită toţi banii

Mădălina Gănescu
- 1.08.2017, 16:26 în Lifestyle
0

SHARES

S-au împlinit 10 ani de când părul meu este blond, iar luna iunie a reprezentat un test de rezistenţă pentru firul meu de păr. Mai exact, am decolorat şi am vopsit părul în nuanţe de blond de 3 ori, iar asta din cauza unui moft de a avea pentru câteva zile părul roz.

Fiecare blondă ştie cât de pretenţios este firul de păr după decolorare şi mai ales cât de riscant este să te vopseşti de atâtea ori într-o lună de zile, dar mai ales să mai şi foloseşti placa de păr sau ondulatorul.

De aceea, după cea de-a treia vopsire, am decis să iau o pauză şi să nu mai folosesc placa pentru îndreptat părul, ba chiar am renunţat şi la uscătorul de păr timp de o lună de zile. De asemenea, am utilizat diferite tratamente pentru scalp şi refacerea firului de păr, iar acest lucru m-a ajutat să mă bucur în continuare de un păr lung, pe care îl pot aranja casual, elegant şi de ce nu extravagant, ori de câte ori am chef.

Deşi mi s-a spus de nenumărate ori de către familie şi prieteni că îmi stă foarte bine cu părul aranjat bucle, am preferat de-a lungul timpului să îl îndrept, pentru că mi se părea mai rapid şi la îndemână, chiar dacă a doua zi trebuia să-mi prind părul în coadă pentru că îşi pierdea din energie şi volum.

În această vară, provocarea de a-mi schimba stilul de coafat părul a venit de la Rowenta. De mai bine de trei săptămâni am ales să îmi fac bucle după fiecare spălare şi să-mi aranjez părul în funcţie de activităţile pe care le întreprind. Astfel, ondulatorul de păr Rowenta Premium Care Precious Curls m-a ajutat să mă aranjez atât pentru a merge la nuntă, cât şi pentru a arăta bine când mă plimb în parc sau în mall duminica.

Atât atunci când mi-am ondulat părul pentru nuntă, cât şi atunci când l-am aranjat pentru ieşirea la plimbare, activitatea nu a durat mai mult de 15 – 20 de minute, iar rezultatele, aşa cum se poate observa şi în pozele din articol, sunt ca la salon.

Ondulatorul Rowenta Premium Care Precious Curls are trei programe de îngrijire, pentru fiecare tip de păr: subţire, normal sau gros, iar un lucru care mi-a plăcut foarte mult la acest ondulator de la Rowenta este acela că are încorporat un cronometru cu semnal sonor care monitorizează timpul de ondulare, pentru rezultate perfecte şi pentru eliminarea riscului de supraîncălzire.

Premium Care Precious Curls oferă bucle superbe, perfect ondulate, iar asta datorită învelişului Cashmere Keratin cu ulei de argan. Aşa cum era de aşteptat şi ni se întâmplă periodic multora dintre noi, am uitat ondulatorul în priză după prima utilizare. Dar, partea bună este că acesta se opreşte automat după o oră de neutilizare. Dacă vă întrebaţi cât durează să se încingă Premium Care Precious Curls pentru a fi gata de utilizare, aflaţi că nu aveţi de aşteptat nici măcar un minut.

Ondulatorul de la Rowenta este foarte confortabil în utilizare, iar asta datorită cablului cu sistem rotativ (360°) pentru o manevrare uşoară şi pentru libertate în mişcare. Vârful odulatorului este conceput dintr-un plastic cauciucat, iar cu ajutorul acestuia nu există riscul să te arzi la degete sau să aibă loc incidente în timpul utilizării.

Ondulatorul Rowenta CF3460F0 Precious Curls Premium Care este disponibil la preţul de 143,12 lei în oferta eMAG (redus de la 178,99 lei) şi după o utilizare de aproximativ o lună de zile, o dată la 3 zile, concluzia este că produsul face toţi banii şi îşi merită locul în trusa de înfrumuseţare şi styling a fiecărei doamne şi domnişoare. CUMPĂRĂ ACUM ONDULATORUL ROWENTA PRECIOUS CURLS PREMIUM CARE

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!