More

  Google a vrut să cumpere Snapchat pentru 30 miliarde de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit Business Insider, Google s-a oferit la începutul anului 2016 să achiziţioneze aplicaţia Snapchat pentru suma de 30 miliarde de dolari. Aceasta a fost o ofertă deschisă, ţinută secretă în interiorul companiei, dar făcută publică după IPO.

  Totuşi, CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel, nu s-a arătat interesat să vândă aplicaţia nici gigantului online Google, nici altei entităţi. Vestea că Google este interesată să cumpere Snapchat a ajutat la creşterea cotaţiei aplicaţiei cu 2,3% în decursul zilei de azi.

  Vestea bună vine după o săptămână în care Snapchat a pierdut destul de mult din punct de vedere al cotaţiei la bursă şi după o perioadă în care Instagram Stories şi WhatsApp Status, clonele Snapchat, au câştigat teren.

  Google a refuzat să comenteze către Business Insider, iar Snapchat a declarat pentru TechCrunch că „aceste zvonuri sunt false”. Este posibil ca interesul Google să fi fost preliminar, iar oferta gigantului să nu se fi ridicat niciodată la nivelul aşteptărilor Snapchat.

  Ce se va întâmpla în cele din urmă cu Snapchat şi cum va arăta viitorul aplicaţiei, mai ales acum când este copiată aproape 1 la 1 de Facebook, rămâne de văzut. Vă ţinem la curent cu detaliile pe măsură ce acestea apar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.