Samsung a vândut peste 20 de milioane de dispozitive Samsung Galaxy S8 și S8 Plus

Cristian Gănescu
- 4.08.2017, 13:19 în Smartphones
0

SHARES

Informația nu a fost confirmată de Samsung, ci a apărut în presă, publicată de agenția de știri sud coreană The Investor.

Agenția de știri citează un studiu efectuat de compania de cercetare a pieței, Strategy Analytics, care spune că Samsung a depăsit media de 278.800 de dispozitive Galaxy S8 și S8 Plus livrate pe zi, de la lansarea din aprilie și până în prezent.

După cum spuneam, Samsung nu a prezentat nicio statistică oficială, iar cifrele oferite de compania Strategy Analytics nu pot fi confirmate. Cu toate acestea, o serie de declarații făcute de compania Samsung au indicat o performanță mai bună a serie S8, comparativ cu seria S7.

Compania a subliniat faptul că dispozitivele S8 sunt mult mai populare comparativ cu predecesorul său. CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh, a declarat că vânzările Samsung Galaxy S8 au înregistrat vânzări cu 15% mai mari comparativ cu dispozitivele din seria Galaxy S7.

Mai mult, Samsung a declarat în cadrui unei conferințe video recente că vânzările Galaxy S8 s-au dublat față de cele ale Galaxy S7, dar acestă cifră se referea numai la anumite piețe din lume, fără a le identifica.

Samsung se pregătește acum de lansarea dispozitivului Samsung Galaxy S8 Active, o versiune robustă a dispozitivului Galaxy S8, care va avea și un alt tip de display. Specificațiile dispozitivului au fost făcute publice ca urmarea a unor „scăpări” în presă.

Samsung se bucură de cele mai recente rezultate financiare, care ar înregistra cele mai mari câștiguri din istoria companiei, generând 12,6 miliarde de dolari profit operațional și un profit net de 9,7 miliarde de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!