More

  Ce pregăteşte Apple pentru a 3-a generaţie Apple Watch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se zvoneşte că Apple lucrează în 2017 la a 3-a generaţie Apple Watch, care ar putea să-şi facă debutul la finalul acestui an, probabil împreună cu iPhone 8, cel mai aşteptat iPhone din ultimii ani. Până acum, am auzit o mulţime de zvonuri cu privire la următorul dispozitiv wearable, dar mai multe informaţii ar trebui să devină disponibile pe măsură ce se apropie data de lansare.

  Potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, citat de Mac Rumors, a 3-a generaţie Apple Watch ar putea prezenta, cel mai probabil, prima schimbare de design de la introducerea primului Apple Watch în 2015. Apple a lucrat intens în ultimii ani pentru a face faţă problemelor bateriei şi să adauge conectivitate celulară la Apple Watch, iar 2017 pare să fie anul în care utilizatorii se vor bucura de ce este mai bun.

  Atât Bloomberg, cât şi The Wall Street Journal sunt de părere că Apple va adăuga un procesor LTE la a 3-a generaţie Apple Watch. Astfel, cu o conexiune celulară, deţinătorii Apple Watch nu vor mai avea nevoie de un iPhone în apropiere pentru a lansa apeluri sau pentru a se bucura de conţinutul Apple Music, dar este clar că un plan de date separat va fi necesar. Oricum, toţi operatorii de telefonie mobilă din lume sunt aşteptaţi să ofere suport Apple Watch-ului celular.

  Potrivit zvonurilor ce vin de la un lanţ de aprovizionare din Asia, Apple plănuieşte să introducă a 3-a generaţie Apple Watch în al treilea trimestru din 2017, concentrându-se în principal pe îmbunătăţirea bateriei şi performanţă. Durata de viaţă a bateriei se pare că este scopul principal al gigantului din Cupertino, cu doar câteva schimbări de design şi update-uri hardware.

  Începând cu 2018, Apple ar putea, de asemenea, să plănuiască să treacă la display-uri micro-LED pentru Apple Watch. Alte zvonuri au mai arătat că Apple plănuieşte să implementeze un senzor pentru monitorizarea nivelului de glucoză din organism pe o viitoare versiune Apple Watch, probabil prin adăugarea unei brăţări inteligente care ar permite Apple să adauge noi funcţii la Apple Watch fără să introducă hardware-ul propriu-zis în dispozitiv.

  Apple pare să mai lucreze şi la introducerea pe piaţă a câtorva brăţări smart interschimbabile, care vor avea funcţii diferite. Una ar putea adăuga funcţionalitate de cameră, în vreme ce alta ar putea extinde autonomia bateriei. Zvonul, citat de BGR, sugerează că Apple plănuieşte să introducă brăţările inteligente în curând, dar nu este clar dacă vor ajunge pe piaţă o dată cu a 3-a generaţie Apple Watch, ce va fi lansată în 2017, sau abia în 2018.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.