More

  Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea senzorul de amprentă integrat în display

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung s-a luptat foarte mult pentru acest concept, iar acest vis pare că va deveni realitate.

  Cu toate că flagship-ul Samsung Galaxy Note 8 nici nu a fost lansat încă, există foarte multe informații potrivit cărora dispozitivul Galaxy Note 9 va avea senzorul de amprentă integrat în display.

  Nu este o informație cât este o previziune oferită de un analist din cadrul companiei KGI Securities, care a publicat un nou material în care tratează strategia Samsung pentru anul 2018. Este o analiză de luat în considerare, deoarece KGI este o companie conectată permanent și la curent cu toate mișcările care se fac pe lanțul de furnizori ai pieței de dispozitive mobile.

  Este de notorietate, deja, lupta constantă pe care producătorii o duc pentru a integra senzorul de amprentă direct în display, astfel optimizând și mărind spațiul activ al display-ului. Acest lucru o atestă chiar design-ul flagship-urilor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, care au senzorul de amprentă pe spate, tocmai pentru optimizarea spațiului activ.

  În ceea ce privește cel mai puternic competitor al companiei sud coreene, Apple pară să poarte propria luptă pentru a integra senzorul de amprentă direct în display.

  Nu știm cu siguranță dacă Apple a reușit acest lucru, dar cele mai noi informații indică renunțarea la butonul HOME, pentru viitorul iPhone 8, ceea ce înseamnă fie că Touch ID a fost mutat pe spatele dispozitivului sau va fi încorporat în butonul de oprire/pornire, fie Apple a reușit ceea ce Samsung încearcă de foarte multă vreme.

  Teoretic, acest lucru ar mai diminua din presiunea exercitată asupra Samsung de a lansa noua tehnologie cât mai curând, dar nu ar oferi foarte mult timp la dispoziție, anul 2018 fiind privit un „termen limită”.

  Tot de la analistul KGI aflăm că flagship-ul Samsung Galaxy S9 își va păstra sensorul de amprentă pe spate, dar că acesta va fi repoziționat pentru a oferi o experiență mai bună la utilizare. Tot despre Galaxy S9 aflăm că va avea un sistem îmbunătățit a recunoașterii irisului, cât și o cameră dual-lens îmbunătățită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here