Sharp a lansat Aquos S2, un nou smartphone fără margini, care seamănă cu iPhone 8

Mădălina Gănescu
de - acum 2 luni în Homepage

Sharp a lansat Aquos S2, un nou smartphone bezel-less, în cadrul unui eveniment susţinut în urmă cu doar câteva ore în Beijing. Dispozitivul mobil prezintă un design impresionant, dar în acelaşi timp familiar.

Aşa cum puteţi observa din imagini, Sharp pare să fi împrumutat câteva idei de la Essential Phone, iar spatele Aquos S2 aduce într-o oarecare măsură cu imaginile neoficiale cu iPhone 8, care circulă de ceva vreme pe internet.

Sharp Aquos S2 vine cu margini extrem de subţiri pe toate părţile, mai puţin în cea de jos. Camera pentru selfie îşi face loc ca o picătură de apă în partea de sus a ecranului, iar bara de notificări este despărţită pe mijloc de camera frontală, aşa cum vedem şi în cazul telefonului produs de Andy Rubin. Diferenţele notabile ar fi butonul de home cu senzor de amprentă încorporat, susţinut în marginea de jos a ecranului.

În ceea ce priveşte spatele smartphone-ului Sharp Aquos S2, aşa cum puteţi vedea în imaginea de mai jos, construcţia seamănă aproape unu la unu cu randările iPhone 8 pe care le-am văzut în ultimele luni de zile. Camera principală este duală, poziţionată pe verticală, iar sub aceasta găsim un flash. În partea de jos a carcasei este inscripţionat logo-ul Sharp.

Shart Aquos S2 este disponibil pe piaţă în două variante: cu procesor Qualcomm Snapdragon 630 – 4 GB de RAM – 64 GB mediu de stocare – sau – procesor Qualcomm Snapdragon 660 – 6 GB de RAM – 128 GB mediu de stocare – . Ambele versiuni prezintă display LCD cu diagonala de 5.5 inchi la o rezoluţie de 1080 x 2040 pixeli. Astfel, rata corp-display este de 17:9, incluzând bara pentru notificări.

Sharp Aquos S2 va putea fi achiziţionat în China începând cu 14 august, ceea ce înseamnă că nu este exclus ca în septembrie să îl vedem deja disponibil în oferta retailerilor online din România, prin piaţa gri bineînţeles, pentru că Shart nu a menţionat deocamdată nimic cu privire la o lansare internaţională.

Preţul Sharp Aquos S2 va fi de aproximativ 372 dolari pentru prima variantă şi 520 dolari pentru cea de-a doua.

Foto: Android Authority

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ