More

  INSTAGRAM oferă suport pentru transmisiune LIVE duală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram primeşte un update care îţi va permite să adaugi un prieten în transmisiunile LIVE. De fapt, Instagram nu este singurul serviciu care permite acest lucru, Facebook LIVE oferă acest suport dual live streams deja din luna mai. Dar, cum Instagram aparţine Facebook, era doar o chestine de timp până când această funcţie avea să fie implementată şi pe reţeaua socială centrată pe fotografii.

  Adăugarea prietenilor în transmisiunea ta LIVE de pe Instagram nu este un proces deloc complicat. Tot ce trebuie să faci este să apeşi iconiţa cu două feţe zâmbăreţe de lângă câmpul de comentarii, iar de acolo poţi selecta o persoană care doreşti să se alăture transmisiunii tale LIVE.

  Indiferent dacă transmiţi LIVE singur sau inviţi un prieten să împărţiţi în două ecranul, totul de la comentarii şi emoticonuri, până la capacitatea de a salva transmisiunea în Story rămân la fel. În plus, poţi selecta opţiunea Discard şi să continui cu video-ul tău LIVE.

  Interesant despre acest update este că doar un procent mic din utilizatori testează în prezent funcţionalitatea. O lansare la scară largă va avea loc cel mai probabil în următoarele câteva luni, dar dacă observi opţiunea de transmisiune LIVE duală în versiunea aplicaţiei tale de Instagram, testează funcţia şi spune-ne cum ţi se pare!

  Instagram a primit în ultima perioadă destul de multe îmbunătăţiri, ultima dintre ele fiind posibilitatea de a răspunde la Stories cu fotografii şi video-uri.

  Mai mult decât atât, din 29 iunie, Instagram luptă împotriva comentariilor ofensatoare, oferă suport pentru distribuirea replicilor la video-urile LIVE din Instagram Stories, cum de altfel a introdus funcţia de arhivare.

  Desigur, îmbunătăţirile nu se limitează la cele de mai sus şi cu siguranţă în perioada următoare vom mai vedea noi update-uri Instagram care să ajute la oferirea unei experienţe de utilizare şi mai captivantă a reţelei sociale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.