More

  Televizorul OLED care oferă cel mai bun raport calitate preţ în 2017-2018

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips TV câștigă premiul European Imaging and Sound Association (EISA) pentru cel mai bun raport calitate preț în 2017-2018, pentru modelul recent lansat, OLED 55POS9002.

  EISA a lăudat Philips TV și pentru tehnologia de ultimă generație și performanță oferite la un preț rezonabil, 9002 devenind astfel un model care: ”iese în evidență pe piața OLED aflată în extindere.”

  9002 este al doilea model Philips OLED, după modelul de referință foarte apreciat de consumatori 901F, și primul care include noul motor de procesare a imaginii P5 de la Philips, ce oferă o creștere semnificativă a puterii de procesare, vitezei și eficienței, față de motorul lider pe piață Philips Perfect Pixel Ultra HD.

  Echipa EISA este de părere că modelul 9002 deține o ”calitate excelentă a imaginii”, prin intermediul culorilor bogate, detaliilor fine, negrului intens și clarității imaginii, cât și ”simțul  sporit de imersiune cu orice sursă” al tehnologiei unice Ambilight de la Philips.

  Kostas Vouzas, Managing Director Europe, TP Vision, a declarat: „Suntem încântați că EISA a oferit acest premiu modelului 9002 și că eforturile noastre de a oferi un produs diferit și totuși accesibil pe piața OLED au primit o recunoaștere atât de distinsă. Philips OLED este pur și simplu un televizor care arată bine din toate punctele de vedere.

  Această recunoaștere din partea EISA este al doilea premiu obținut de Philips 55POS9002 în 2017, după nominalizarea ca produs remarcabil în categoria Produselor Electronice de Consum din cadrul premiilor prestigioase Red Dot Product Awards.

  Philips 55POS9002: televizorul OLED cu cel mai bun raport calitate – preț în 2017-2018

  Philips 55POS9002 este un TV OLED cu funcţie Ambilight cu 3 laturi, ce oferă o experiență de vizionare schimbată pentru totdeauna. Cu Philips P5 Perfect Picture Engine, smart TV-ul oferă imagini perfecte şi o experiență de divertisment UHD Premium cu adevărat certificată. Produsul prezintă un contrast al culorilor perfect şi o claritate nemaipomenită, iar asta mulţumită funcţiei HDR Perfect. Dispozitivul are nişte proporții realizate cu meticulozitate şi este Powered by Android (aplicaţii disponibile în Magazin Google Play și galerie de aplicații Philips). Prin Tehnologia Philips Triple Ring televizorul oferă un sunet puternic, îmbunătățit, iar DTS HD Premium Sound, te ajută să asculţi fiecare detaliu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.