More

  Facebook va adăuga link-uri personalizate în funcţie de interesele utilizatorilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Inc testează o funcţie în News Feed-ul platformei social media, care îşi propune să personalizeze link-urile pentru ştiri pe teme de interes pentru fiecare utilizator în parte. Astfel, compania continuă să caute modalităţi prin care să crească durata de timp pe care oamenii îl petrec folosind cea mai mare reţea social media din lume, informează Reuters.

  Noua funcţie Facebook se va numi „Featured Topic” şi este testată în News Feed, nucleul Facebook. Fiecare element selectat include o serie de propoziţii despre subiect, un link către o ştire şi o fotografie, potrivit unui exemplu prezentat joi de Reuters.

  Facebook a confirmat că funcţia a fost în perioada de testare şi a spus că este concepută pentru a ajuta oamenii să descopere ştiri care ar putea fi relevante pentru ei. Aşa cum aţi observat deja, compania aduce schimbări frecvente în News Feed, dar nu înainte de a le testa intens.

  Fiecare News Feed Facebook include elemente publicate de prietenii şi familia utilizatorilor, afişate într-o ordine în funcţie de algoritmii Facebook, ca de altfel şi reclame şi postări ale companiilor cărora utilizatorii le-au dat like. Multe dintre companiile media prezintă agenţiilor de publicitate o listă cu ştiri care corespund cu interesele cititorilor, în funcţie de modul în care aceştia utilizează un site de ştiri.

  Majoritatea schimbărilor pe care le face Facebook în News Feed sunt strâns legate de valul de ştiri false din perioada alegerilor prezidenţiale din SUA, care au avut loc anul trecut. Luna trecută, Alphabet Inc, compania mamă Google, a modificat aplicaţia pentru mobile pentru a include un feed personalizat de link-uri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.