More

  Google a lansat oficial Android 8.0 Oreo

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În acelaşi timp cu eclipsa solară, care s-a văzut în America, Google a anunţat oficial noul sistem de operare Android 8.0 Oreo pentru un număr de dispozitive Pixel şi Nexus. De asemenea, LastPass, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de parole, a lansat o beta publică pentru primii utilizatori Oreo. Acesta oferă suport pentru noul AutoFill APIs, ca parte din sistemul de operare.

  AutoFill APIs inclus în Android 8.0 Oreo permite utilizatorilor să selecteze un manager pentru completarea automată a informaţiilor, cu rolul de a stoca diferite tipuri de date sensibile, precum adrese, numere de telefon, parole, numere cardurilor de credti şi nu numai.

  Lansarea Android 8.0 Oreo şi LastPass beta pentru public permite utilizatorilor să se bucure de unele avantaje ale acestor noi funcţii.

  Într-o postare de blog, LastPass informează că Oreo va permite recunoaşterea cardului de credit şi datele pentru formularele online, în plus faţă de datele de autentificare şi parole şi va completa automat aceste informaţii dacă sunt memorate.

  LastPass mai informează că Oreo nu va mai presupune accesarea funcţiilor de acces Android pentru a completa formularele, lucru ce ar trebui să economisească atât timpul de permisiune de acces, cât şi energia procesoarelor de pe telefoanele Android.

  Dat fiind că Android 8.0 este disponibil momentan doar ca beta publică, pot fi întâmpinate diferite probleme. Pentru moment, AutoFill APIs nu funcţionează în browser-ul Chrome, iar unele aplicaţii care de regulă funcţionează cu LastPass, nu oferă suport în prezent pentru respectivele funcţii cu Oreo. LastPass anunţă că lucrează cu Google pentru rezolvarea acestor neplăceri.

  Poţi să te înscrii pentru descărcarea beta publică LastPass în link-ul de mai jos şi poţi oferi feedback companiei pe pagina Google+.

  Testează Android 8.0 Oreo

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.