More

  Apple Watch 3 este singurul produs la care Apple a inovat cu adevărat anul acesta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urma lansării Apple din toamna acestui an, concluzia noastră este una singură: dacă nu-i iese la inovaţie, Apple mizează tot pe apartenenţa la grup. Cu iPhone X am văzut cu stau lucrurile şi v-am spus AICI o serie de motive pentru care nu cred că îşi merită banii, dar nu am apucat să vorbim puţin despre produsul la care Apple chiar a inovat, Apple Watch 3.

  Apple Watch 3 nu este doar un mic upgrade la Apple Watch 2, ci şi o adevărată schimbare de utilizare a smartwatch-ului când vine vorba de convorbirile celulare. De multă vreme utilizatorii solicitau producătorilor de smartphone-uri ceasuri inteligente cu tehnologie celulară integrată, dar până la Apple nimeni nu s-a îngrămădit să investească în această zonă.

  Totuşi, Apple pare să fi lăsat treburile neterminate şi în cazul Apple Watch 3, pentru că nu a făcut bine să umble cât de cât şi la design. Din păcate, Apple Watch 3 oferă design şi funcţionalităţi asemeni ediţiilor anterioare.

  Apple Watch 3 vine cu un display de 1.65 inchi, iar menţinerea aceluiaşi design am putea spune că vine cu un avantaj, acela că ecosistemul de brăţări nu va fi schimbat, iar curerele pot fi utilizate de la o generaţie de smartwatch-uri la alta, dacă nu au fost prea mult uzate.

  Capacitatea de a fi conectat la noul Apple Watch fără să fie necesar un telefon este o ofertă interesantă, dar nu ştim cu exactitate câţi utilizatori vor fi disponibili să o adopte. Cu Watch 2 LTE poţi dezactiva datele din Control Center, poţi verifica puterea semnalului, cum de altfel vei fi capabil să navighezi instant folosind GPS încorporat.

  Acum, depinde foarte mult de zona în care te afli şi de oferta de acoperire pe care o deţine operatorul de telefonie mobile de la care vei procura dispozitivul şi cartela. În ceea ce priveşte durata de viaţă a bateriei Apple Watch 3, Apple spune că vei beneficia de aproximativ 18 ore de utilizare la o singură încărcare. Mai mult decât atât, va dura 90 de minute pentru încărcarea de până la 80% şi încă 30 de minute pentru a ajunge la 100%. Astfel, ne putem aştepta la 10 ore mişcare, 5 ore de GPS sau 4 ore de GPS şi LTE.

  Apple Watch 3 va rula watchOS 4 şi vine cu noi îmbunătăţiri software la funcţiile fitness, capacitatea de a împerechea alte dispozitive Bluetooth şi adoptarea de noi feţe pentru ceas.

  Noul procesor dual-core, potrivit Apple, este cu 70% mai rapid decât ce am văzut pe modele anterioare. Numele procesorului nu l-am aflat de la Apple, dar ştim că tehnologia wireless funcţionează cu cipul W2. Apple Watch 3 primeşte suport de încărcare wireless prin acelaşi mat de încărcare care va încărca iPhone X şi căştile Ear Pods.

  În final, dacă ne întrebăm cu ce vine Apple Watch 3 diferit faţă de Apple Watch 2, putem spune doar: un mic upgrade şi această posibilitatea de utilizare a smartwatch-ului independent de smartphone, pe care o putem încadra la capitolul inovaţie. Aşadar, dacă nu te deranjează ca smartwatch-ul să depinde de smartphone când îl utilizezi, un upgrade nu credem că ar fi neapărat necesar.

  Apple Watch 3 va costa aproximativ 400 euro, iar dacă nu doreşti conectivitate celulară LTE, acesta va costa până în 330 euro. Cât despre data de lansare, precomenzile pentru Apple Watch 3 încep pe 15 septembrie, iar smartwatch-ul ajunge în magazine pe 22 septembrie.

  Foto: techradar.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.