More

  WhatsApp lansează WhatsApp Business, aplicaţia de mesagerie pentru companii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp va monetiza în sfârşit aplicaţia de mesagerie prin taxarea companiilor mari pentru unelte de comunicare cu clienţii mult mai bune. De asemenea, WhatsApp va oferi o aplicaţie gratuită companiilor mici şi medii, deşi nu a precizat cu exactitate care vor fi funcţionalităţile acesteia.

  Aplicaţia pentru companii va permite brandurilor să „ofere consumatorilor notificări folositoare precum orele de zbor, confirmări de livrare şi alte astfel de update-uri”.

  „Nu intenţionăm să taxăm afacerile în viitor”, declara Matt Idema, Chief Operating Officer WhatsApp, pentru Wall Street Journal. „Nu avem detaliile despre cum vom aplica monetizarea.”

  WhatsApp a scris despre faptul că vrea să faciliteze „modul în care cineva plasează o comandă la o brutărie locală sau caută noi stiluri într-un magazin de îmbrăcăminte” şi „negustorii care folosesc WhatsApp să menţină legătura cu sute de consumatori de pe un singur smartphone”, plus să ofere „o modalitate simplă pentru a răspunde la mesaje”.

  WhatsApp ar putea ajunge să taxeze companiile precum „cele aeriene, site-urile de e-commerce şi bancile” pentru ca mai mulţi reprezentanţi ai acestora să aibă acces la un cont sau să trimită mesaje la un volum foarte mare. WhatsApp a anunţat, de asemenea, programul pilot închis pentru verificarea conturilor de business cu o etichetă verde pentru distingerea acestora de conturile personale sau cele false.

  WhatsApp a început să testeze conturile verificate pentru afaceri în urmă cu o săptămână. Astfel, conversaţiile vor fi criptate şi pot fi blocate. În plus, dacă o companie nu apare deja în lista ta de numere de telefon, numele său va apărea aşa cum s-a înregistrat, ca înlocuitor al numărului. Acest lucru va permite WhatsApp să creeze un motor de căutare pentru business cu rezultate sponsorizate opţionale sau să permită companiilor să transmită utilizatorilor mesaje contra-cost.

  Potrivit WhatsApp, „Companiile vor putea de acum să contacteze oamenii care le-au furnizat numărul de telefon şi au fost de acord să fie contactaţi de către acestea prin intermediul WhatsApp.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.